Et nyt klip fra Disneys animerede “Bolt” er gået online. I klippet ses en vild og actionfyldt jagtscene fra den tv-serie, som hunden Bolt har hovedrollen i. Klippet kan ses her.

Filmen følger hunden Bolt, der har sin egen tv-serie, hvor han spiller en superhund. Da han en dag ved et uheld må forlade sine vante omgivelser på settet, begynder han sit livs største eventyr på en tur tværs over USA sammen med katten Mittens og hamsteren Rhino. Bolt er sikker på, at han besidder superkræfter ligesom sit alter ego på tv. Han indser dog efterhånden, at det nok ikke er tilfældet.

John Travolta, Miley Cyrus, Malcolm McDowell og Greg Germann har bl.a. lagt stemmer til filmen, der er instrueret af Byron Howard og Chris Williams, som begge har arbejdet på flere af Disneys tidligere tegnefilm. Chris Sanders og Dan Fogelman har skrevet filmens manuskript.

“Bolt” drøner ind i danske biografer 6. februar 2009.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Morpheus 13 år siden

Glæder mig sindssygt meget til den film. Ser ud til at blive den bedste animerede Disney film endnu.
Gravatar

#2 Herrguth 13 år siden

Jeg er nu også ret spændt på Bolt. Især efter at DisneyOnline har skrevet en artikel om den, hvor de bl.a. siger at det tegner til at blive den første "rigtige" Disney klassiker siden Tarzan. Og at flere kritikere der har set ufærdigt materiale fra filmen, har været meget positive. Og så har Lasseter jo også været over filmen, hvilket nok heller ikke skader.

http://www.disneyonline.dk/news/?id=196
Gravatar

#3 Riqon 13 år siden

Oh wauv, var lige bange for at se endnu en Lille Kylling, men skal da love for, at den fordom blev gjort til skamme! Det ser rigtig godt ud! Kan især godt lide detaljen med kruset i 2:42 ! :)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 Killkaj 13 år siden

Den fik mig til at smågrine:b

- en blanding af det krus der, og så han kommer til at glemme at han har stød-noget i sin hånd, og så klaster sig selv i hovedet, lige efter han har tyret en mine op i helikopteeren:D

Genialt!
Gravatar

#5 Norrah 13 år siden

Så da faktisk spændende ud.
Da nok en film jeg vil trække mig ind og se.
Gravatar

#6 filmz-webspas 13 år siden

Kanon godt klip! Håber at filmen kan holde nogen lunde samme tempo resten af historien - eller mon Disney lige har frigivet det bedste fra hele filmen. Det kunne ligne dem!
Filmen skal da helt klart ses - og jeg tror næsten at jeg vil spendere de 80 kr på biobilletten.
Gravatar

#7 Lethal Injection 13 år siden

Miley Cyrus? thats a turn off :P
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#8 HonoDelLoce 13 år siden

Tjaa, jeg synes så måske nok at det så lidt.. Tjaa.. Fladt ud .. ?

Når man tænker over det, så er det her jo helt sikkert intro-sekvensen i filmen (eller da i hvert fald noget liiiige i begyndelsen af filmen) og jo helt sikkert et klip fra en af filmene, som Bolt er med i.. Derfor er det her jo faktisk ret så intetsigende for selve filmen.. Udover at det selvfølgelig kan vise os lidt om grafikken osv..

Næh du, det rigtige spørgsmål er jo, om de kan holde historien om denne her hund UDEN superkræfter spændende igennem en hel film..

Og så kan jeg da godt se, hvorfor han bliver lidt skuffet, hvis det er sådanne kræfter der som han render rundt og tror han har..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#9 Morpheus 13 år siden

# 8.

Her er et klip mere
http://www.apple.com/trailers/disney/bolt/

Der er det hvertfald ikke den serie Bolt er med i i filmen.

Synes den ser herre fed ud!

Skriv ny kommentar: