Forleden var det officiel Alien Day. Det benyttede produktionen bag Ridley Scotts “Alien: Covenant” til at tease to billeder fra den kommende prequel-sequel. Dem kan du se her.

Se også: Fra lille til ingen rolle: “Prometheus”-stjerne er ude af “Alien: Covenant”

Det første billede er et ubrugt concept art fra “Prometheus”, der forestiller H.R. Gigers klassiske Alien, der måske/måske ikke sættes i spil i “Covenant”.

Det andet billede viser, at Weyland-Yutani Corp. også bedre bare kendt som The Company står bag missionen for det nye skib, Covenant.

Der bliver i alt fire “Prometheus”/prequel-film, der leder frem til Scotts originale “Alien” fra 1979. Således kommer der to yderligere forhistoriefilm efter “Covenant”, inden forbindelsen til “Alien” er skabt.

“Alien: Covenant” får premiere 4. august i 2017.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Jack Slater 2 år siden

Det er så vigtigt at disse film bliver en success... Fordi så kan det være at
Neill Blomkamp engang får lov til at lave sin film :)
Gravatar

#2 Geekalot 2 år siden

#1 Scott er skindød inden han når at blive færdig med de film.....
Gravatar

#3 itsbeenarranged 2 år siden

Jack Slater (1) skrev:
Det er så vigtigt at disse film bliver en success... Fordi så kan det være at
Neill Blomkamp engang får lov til at lave sin film :)


Blomkamps ideer ser da ud som om de netop kunne sparke gang i alien franchisen igen, en franchise som for mit vedkommende ellers var død og begravet efter Prometheus. En film som da var uendeligt ringe... Prometheus får Alien 4 til at fremstå som et sandt mesterværk ved sammenligning. Blomkamp har endda lavet nogle ganske hæderlige film Sci-fi film efter min mening. Ridley Scott har da også lavet gode film, men det er fandeme længe siden sidst...

Skriv ny kommentar: