Til næste år står Scarlett Johansson over for danske Pilou Asbæk i “Ghost In The Shell”. Nu kan du se det første billede af netop Johansson i filmatiseringen af manga-klassikeren lige her.

Se også: Pilou Asbæk skal lede cyborghær sammen med Scarlett Johansson

“Ghost in the Shell” er en japansk manga-franchise, som første gang udkom i 1989. Den tilhører sci-fi-genren, hvor Scarlett Johansson skal spille lederen af en task-force af cyborgs kaldet Section 9, som skal stoppe cyber-terrorister med The Laughing Man i spidsen.

Asbæk spiller næstkommanderende for cyborghæren som karakteren Batou, der er den bedste kæmper i Section 9.

“Ghost in the Shell” får premiere d. 30. marts i 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Nagash 6 år siden

Lidt sært, at hvide mennesker skal spille gule? Uanset hvor stor en drengeforelskelse jeg har i Johansson, så virker det lidt underligt...

Tror jeg nøjes med at gense tegnefilmen.
Gravatar

#2 Geekalot 6 år siden

#1 tja sådan havde jeg det også, bare modsat da man syntes man skulle gøre et søskende på sort og hvis i en Fantastic 4 :) Men ja sådan en film burde være med asiater, vilde elske en spille film på den "serie" :) bare rigtig lavet.
Gravatar

#3 Nagash 6 år siden

Ja, jeg har det sgu underligt med det, uanset hvilken vej. En karakter af en given hudfarve, skal vel spilles af en med samme hudfarve. Det er jo også tosset med Perry White i de to Superman film.
Gravatar

#4 Peteryde 6 år siden

Er dette tegnefilmen The matrix er baseret på?
Gravatar

#5 stav 6 år siden

#4 Jeg skal ikke gøre mig klog på i hvilket omfang Matrix har lånt/rippet elementer fra GITS, men der er massive overlap af idéer i den og Welt am Draht, der også findes i en nyere amerikansk udgave.

Begge disse nævnte film er baseret på en bog, der igen er baseret på en gammel filosofisk ide om, at den virkelighed, vi sanser, faktisk ikke eksisterer.
Gravatar

#6 kblood 6 år siden

Peteryde (4) skrev:
Er dette tegnefilmen The matrix er baseret på?


Ja, dem som har lavet the Matrix har sagt at de fik meget inspiration fra den.Nagash (1) skrev:
Lidt sært, at hvide mennesker skal spille gule? Uanset hvor stor en drengeforelskelse jeg har i Johansson, så virker det lidt underligt...

Tror jeg nøjes med at gense tegnefilmen.


HVORFOR kommer alle med dette argument? I anime filmen var hun ikke asiat, i serien var hun ikke asiat.

Måske underligt siden at det skulle foregå i Japan, men hverken Batau, Motoko eller Togusa ser asiatisk ud. Måske ham lederen af Section 9 Aramaki asiatisk. Han er vidst den eneste der ser ud til at være.

https://en.wikipedia.org/wiki/Motoko_Kusanagi

Hendes hudfarve har aldrig været specielt gul.
Gravatar

#7 Geekalot 6 år siden

#6 Hvis man hedder Niels, kan vi så ikke godt gå ud fra af man med 98% sandsynlighed ikke kommer fra Japan af ? :)
Er ikke meget anime jeg har set, hvor man kan sige de ikke er asiater. Ingen skæve øjne og nej de er sjældent gule, men når de hedder Atasaki eller noget i den duer, så kan man vel rimlig meget godt gå ud fra de er Japanere :)
Gravatar

#8 Nagash 6 år siden

#6 - Synes du selv Batau, Motoko eller Togusa lyder som navne på europæere eller amerikanere? Og går du tilbage til tegnefilmene, som du netop hiver frem, ja så er det muligt de ikke er gule i huden eller har speciel asiatiske øjne, men tager du til Japan, så vil du nok også hurtigt finde ud af, at langt fra alle indfødte japanere, har de træk. Men kig du nu lige på tegnefilmene igen.. Synes du da de ligner europæere og amerikanere? For så kan du se noget jeg ikke kan.

Og dit wikipedia-link... Hvis ikke hun ligner en japaner på det billede, så trænger du dælme til briller. LOL
Gravatar

#9 kblood 6 år siden

Så i går ud fra navne i stedet for udseende? Giver nu heller ikke meget mening for mig. Ja, Major Motoko kunne være asiatisk, specielt når man ser den første Ghost in the Shell hvor hun så vidt jeg husker har helt sort hår

Fandt endelig noget fra den originale film uden jeg skulle til at hive min blu ray frem.

http://38.media.tumblr.com/05a7d4d3d91315adb0e3a43...

Hun har endda blå øjne.

Men fordi hun har et Japansk navn, så vil du have en Japansk skuespiller til at spille hende?

Synes der skal være mening med galskaben. Det er da vel vigtigst at det er en god skuespiller som helst også gerne ligner karakteren? Scarlett Johansson er den højeste betalte kvindelige skuespiller og jeg vil mene at det ikke er uden grund.

Skriv ny kommentar: