Det ser ud som om, vi endelig får en noget nær nøjagtig filmatisering af “Resident Evil”-spillene — her er de første billeder.

Paul W. S. Anderson stod i 2002 bag den første “Resident Evil”-film, der blev startskuddet for franchisen, som har skuffet mange fans af spillene — ikke mindst pga. sit overdrevne brug af actionsekvenser samt en historie, der ikke ligefrem følger de spil, vi kender og elsker.

Det vil Johannes Roberts, instruktøren af “Resident Evil”-rebootet med undertitlen “Welcome to Raccoon City”, lave om på. Han forklarede for nyligt i et interview med IGN om forskellen mellem den gamle og den nye franchise.

“Denne film havde intet at gøre med den tidligere franchise. Det her handlede udelukkende om at vende tilbage til spillene og skabe en film, der var meget mere en horror-film, end den slags sci-fi-action fra de tidligere film.”

“Welcome to Raccoon City” tager da også udgangspunkt i de to første spil i horror-franchisen. I filmen følger vi, hvordan industribyen Raccoon City går i forfald og ender med at blive udgangspunktet for det zombie-skabende t-Virus-udbrud.

Læs også: “Titel på ‘Resident Evil’-reboot afsløret: Tager udgangspunkt i de to første spil”

Roberts afslørede i forbindelse med interviewet de første billeder fra filmen, som du kan ser her.

Leon S. Kennedy (Avan Jogia) and as Claire Redfield (Kaya Scodelario) in "Resident Evil: Welcome to Raccoon City"

Det første billede viser Avan Jogia som Leon S. Kennedy og Kaya Scodelario som Claire Redfield. Begge karakterer fik deres spildebut i “Resident Evil 2”.

Albert Wesker (Tom Hopper), Richard Aiken (Chad Rook), Jill Valentine (Hannah John-Kamen), and Chris Redfield (Robbie Amell)

Fra venstre til højre ser vi Tom Hopper som Albert Wesker, Chad Rook som Richard Aiken, Hannah John-Kamen som Jill Valentine og Robbie Amell som Chris Redfield. De befinder sig her i The Spencer Mansion, der ligesom karaktererne er fra det første spil i franchisen.

Lisa Trevor (Marina Mazepa) in Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Her ser vi Marina Mazepa som den tragiske karakter Lisa Trevor, der blev bortført og udført eksperimenter på af Umbrella Organisationen. Karakteren er ligeledes fra det første spil.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: