Den fjerde film i “The Expendables”-franchisen samler endnu en gang et paramilitært hold af både klassiske actionhelte og friske ansigter.

Som Arnold Schwarzenegger så rigtigt sagde, så er der “ingen ‘Expendables’ uden Sly.” Både Sly og Schwarzenegger har været en del af castet i de tre første film i den elskede actionfranchise, og nu er den fjerde “The Expendables” endelig officielt under udvikling, meddeler The Hollywood Reporter.

Heldigvis er Sylvester Stallone tilbage i rollen som Barney Ross efter i første gang at have droppet ud af projektet i 2017. Desværre vender den østrigske tidligere guvernør af Californien ikke tilbage, som det ser ud i øjeblikket.

Til gengæld kan vi glæde os over, at de tre originale cast-medlemmer Dolph Lundgren, Randy Couture og Jason Statham alle vender tilbage til actionfranchisen. Det gør de sammen med de “Expendables”-debutanterne Megan Fox (“Transformers”-franchisen), rapperen 50 Cent (“Power”) og kampsportsudøveren samt stuntmanden Tony Jaa (“Fast & Furious 7”).

Stallone, der sad i instruktørstolen på den første “The Expendables”, har været det primære fokus gennem de første tre film i franchisen, men denne gang er det tilsyneladende Statham, der vil være i centrum, mens Fox kommer til at være den kvindelige ledende rolle.

Læs også: “‘The Expendables’-spinoff meldes på vej — titlen er ‘A Christmas Story'”

“The Expendables 4” instrueres af “Act of Valor”-medinstruktør Scott Waugh og har endnu ingen premiere.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: