Den nye trailer til James Gunns første DC-film “The Suicide Squad” har endelig fået premiere.

Og det ser ud til, at Gunn er det helt rigtige valg til filmen. Med “The Suicide Squad” skaber instruktøren nemlig sin helt egen fortolkning af supergruppen, der er fjollet, blodig og forvirrende (på bedste vis). Er det en kæmpe søstjerne, de er oppe imod?

“The Suicide Squad” gør brug af karakterer fra den første “Suicide Squad” fra 2016 såsom Margot Robbies Harley Quinn, Joel Kinnamans Rick Flag, Viola Davis’ Amanda Waller og Jai Courtneys Captain Boomerang.

Gunn har simpelthen håndplukket nogle af de bedste elementer fra Ayers film, og han giver dem nu chancen for at skinne i en forhåbentlig forrygende omgang superhelteaction.

Læs også: “James Gunn fortsætter hos DC: HBO-Max-prequel til ‘The Suicide Squad'”

Den 54-årige instruktør sætter dog også sit eget præg på det dødsens farlige hold med en hel del nye medlemmer.

Han introducerer Idris Elba som Bloodsport, John Cena som Peacemaker, Peter Capaldi som Thinker, David Dastmalchian som Polka-Dot Man, Daniela Melchior som Ratcatcher 2, Michael Rooker som Savant, Alice Braga som Sol Soria, Flula Borg som Javelin, Nathan Fillion som TDK, Sean Gunn som Weasel og Pete Davidson som Blackguard.

I forbindelse med traileren, er filmens første posters også blevet offentliggjort.

“The Suicide Squad” får dansk premiere den 5. august 2021.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 GoyleFromTheFitnessClub 1 år siden

Jeg er ikke The Corrector (Dårlig joke sorry), men den her trailer fremviser desværre ikke en særlig interessant film. Det virker som en endnu edgy R rated DC, ligesom BoP. Et rigtig Deadpool ripoff, som ikke virker da grundlaget blot er at kopiere Deadpool humoren. Det med penis joken virker så langt ude, og det kommer fra en dude vis humor er så langt ude som den over kan komme. Joken virker til at have været presset ind, uden nogen virkelig kontekst, bare for at være edgy nok for en R-rating.

Men det kan være at man bliver positivt overrasket.
We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold
Gravatar

#2 The Man With a Lot Of Names 1 år siden

Denne trailer er bedre end hele Suicide Squad fra 2016..
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

"bedste elementer fra Ayers film"?

Amanda Waller, er nok en af de værste karakterer, kun lige et mulehår bedre end Enchantres, hvor hele baggrunden for at sammensætte denne superskurkegruppe ikke gav nogen men ing og da den så var dannet gav det hun herefter foretog sig slet ingen mening. Håber Gunn gør et bedre arbejde.

Harley Quinn og Boomerang var til gengæld de bedste karakterer i gruppen, selvom se ikke har nogen superkræfter, så det er lidt svært at forstå hvad de laver der.
Gravatar

#4 sraw rats 1 år siden

#2 Harley Quinn scenerne i traileren er bedre end hele Birds of Prey

Skriv ny kommentar: