Mads Mikkelsen har store ord at sige om manuskriptet til den kommende “Indiana Jones 5”.

Det er efterhånden på sin plads at kunne kalde Mads Mikkelsen den største danske Hollywoodskuespiller. Han har medvirket i tre af de største franchises i historien, “James Bond”-franchisen, “Star Wars” og MCU.

Nu får han snart den helt store Hollywood-bingo, efter han overtog Johnny Depps rolle som “Fantastic Beasts”-franchisen store skurk, Grindelwald, og senest har han fået en førende rolle i den kommende “Indiana Jones 5”.

I et interview med Collider sagde Mikkelsen om filmen: “Jeg er meget, meget spændt på det… Jeg genså “Raiders of the Lost Ark” forleden, den er så godt lavet og så charmerende, og det er sådan storartet fortællekunst. Så ja, det er en stor ære at være en del af en franchise, jeg voksede op med… Jeg er i en heldigposition, hvor de lod mig læse manuskriptet før. Og ja, det var alt, jeg ønskede, det skulle være, så det var bare strålende.”

Læs også: “‘Indiana Jones 5’: Phoebe Waller-Bridge skal spille overfor Harrison Ford”

På “Indiana Jones 5” har der været et skift i styrelsen, hvor “Logan”-instruktør James Mangold har overtaget instruktørrollen fra den originale “Indiana Jones”-instruktør Steven Spielberg, der i stedet agerer producer på filmen.

Det bliver spændende at se, hvordan Mangold tackler rollen som instruktør af den højt elskede franchise. Hvis Mikkelsens ord er noget at gå ud fra, kan vi dog håbe på, at den kommende film kan nærme sig “Raiders” eller om ikke andet bare overgå den skuffende “Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”.

“Indiana Jones 5” står til at få premiere den 29. juli næste år.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 sraw rats 3 år siden

Det giver da lidt mere håb.

Men James Cameron sagde også at T5 var super indtil 3 uger efter biografpremieren så ændrede han mening.
Gravatar

#2 Star Trek fever 3 år siden

Det ville mystisk hvis han sagde den ville være noget bras
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#3 BlackJesus 3 år siden

Det er mange store film Mads Mikkelsen har/er med i. Med danske briller er det også store roller, men det er allesammen biroller eller skurkeroller(som åbenbart er blevet populær igen). Kunne være fedt hvis han kan få hovedrollen i en hollywood film. Coster-Waldau blev mere kendt pga. GOT og fik et par hovedroller i hollywoodfilm, dog er de fim ikke noget specielt nævneværdigt.
Gravatar

#4 nwinther 3 år siden

Jeg har et kæmpe problem med "franchises" og Indy 4 ødelagde rigtig meget - og bekræftede mig i min skepsis.
Jeg synes ellers godt om de "rigtige" film, og jeg spillede et enkelt af computerspillene (Fate of Atlantis) som var rigtig spændende og underholdende og føltes "i ånden".
Så var der tv-serien som var so-so. Det havde nok været bedst, om den var blevet lavet nu, hvor serier tackles mere seriøst, og så kun 6 afsnit, eller noget i den stil, for jeg synes det er trættende, at se Indiana Jones medvirke i/opleve ALLE de store begivenheder i 1. verdenskrig.

Og så ville det have været fedt med 4'eren, hvis den var foregået i f.eks. Rusland eller Kina eller Mongoliet eller noget, hvor der findes masser af historie (dvs. arkæologi - en søgen efter Genghis Khan's grav/arv whatever) og ikke indeholdt rumvæsner eller en fuldstændig nonsens-kontinuitet.

Ift. Indy 2, som får meget moderne kritik, synes jeg er rigtig god - bl.a. fordi det ikke er hele verden, der skal reddes, men en mere lokal "magtkamp", som IJ blander sig i. Tilsvarende med 3'eren, hvor der muligvis lå evigt liv, men det kom med en pris (virkede ikke udenfor templet) - og ikke det fuldstændige verdensherredømme, men derimod en "redningsaktion" for at hente hans far.

Lad os håbe at 5'eren er tilbage på sporet, men 4'eren ødelægger en masse, ligesom med de 3 SW-prequels.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#5 The one is back 3 år siden

Jeg tror at Mads Mikkelsen skal spille hans søn Indiana Jones søn og jeg tror bare Indiana Jones 5 er en lappeløsning på fireren og 5 og vil være lige så ringe som fireren
Gravatar

#6 Geekalot 3 år siden

#4 helt enig.
#5 er bange for Mads er for tør til at kunne tage den rolle på sig :/

Skriv ny kommentar: