Ari Aster, bedst kendt for at have instrueret “Midsommar” og “Hereditary”, teamer op med skuespilforfatter og vinder af Pulitzerprisen Michael R. Jackson om kommende horrorfilm.

Jackson er bedst kendt for sin anmelderroste Off-Broadway-produktion, “A Strange Loop”, der skaffede ham Pulitzerprisen for Drama (2020) samt New York Drama Critics’ Circle Award. Fortjenesten har efterfølgende gjort Jackson til en eftertragtet manuskriptforfatter i filmindustrien.

Jackson skulle efter sigende have solgt en original horror feature-pitch til filmselskabet A24, som også står bag “Hereditary” og “Midsommar”. Aster og den danske filmproducent Lars Knudsen skal stå for produktionen af filmen via deres selskab, Square Peg, i samarbejde med A24.

Tidligere i år rapporterede vi om Ari Asters næste film, “Disappointment Blvd.”, som også er under udvikling. Også her er der tale om et samarbejde mellem A24 og Square Peg. Det oplyses imidlertid ikke, hvorvidt samarbejdet mellem Aster og Jackson er relateret til “Disaapointment Blvd.” eller ej.

Den kommende horrorfilm er stadig under tidlig udvikling, og dens titel og premieredato er derfor ikke offentliggjort endnu.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: