Se det første billede af Stormtroopers fra “Star Wars: Episode VII”


Imperiets fodsoldater får et nyt udseende, når det nye eventyr fra en galakse langt, langt væk skydes i gang.

Se også: Rygte: Plottet til “Star Wars: Episode VII” er blevet lækket.

Hjemmesiden Indie Revolver har eksklusivt fået fingre i et billede af de kommende stormtroopers i J.J. Abrams “Star Wars: Episode VII”. Og som tilfældet var det med offentliggørelsen af den nye X-Wing, så lånes der gevaldigt fra de originale films design.

Du kan se de nye stormtrooperes ved at trykke under billedet her i nyheden. “Star Wars: Episode VII” får premiere den 18. december 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 De4_Kia 6 år siden

J.J Abrams, har for stor respekt for Star Wars Universet, til at han vil gå hen og lave alt totalt om.
Så selvfølgelig vil han benytte de originale design hvor han tilføjer lidt moderne style,
uden at det bliver for meget. Hjelmen ser rigtig godt ud, og som stor Star Wars fan har jeg intet problem med at accepterer den. Jeg ville dog ikke have haft noget i mod at de bruge de originale fra de sidste film, men det her er acceptabelt.

Når det er sagt, så forventer jeg personligt en rigtig god Star Wars film, som meget vel kan gå hen og blive den bedste.

Det skyldes at jeg følger J.J Abrams så tæt jeg nu kan, og har rigtig mange af hans film stående på Blu-ray hylden. Jeg har altid været imponeret over hans værker, specielt Cloverfield, og Super 8 var også en spændene, flot og god film.

Han har bevist med Star Trek at han kan lave stor film som disse, og det at han er større Star Wars fan, end han er Star Trek fan, og siden han var en lille knægt har drømt om, at få lov til at instruerer en Star Wars film. Det gør at jeg føler filmen er i gode hænder hos ham, hvordan resultatet bliver får vi at se til december 2015, men indtil da har jeg høje forventninger til ham. :)
Gravatar

#2 KasperBS 6 år siden

Det er helt fair at han har fået designet ændret. Da historien forgår ca. 30-35 år fremme i tiden, efter epsiode 6. Ser rigtig godt ud.
Gravatar

#3 vibaek78 6 år siden

Jeg glæder mig meget til den nye Star Wars film.

Lige da vi alle fik nyheden om at Disney havde købt rettighederne, tror jeg at vi var mange der tænke "åh nej - Nu smadrer de vores elskede trilogi" (den oprindelige).

Personligt er jeg ikke specielt vild med episode I. Episode II og III kan jeg bedre sluge.
Men jeg er ked af at være blevet introduceret til Jar Jar. Han er en joke :(

Nu da VII skal instrueres af JJ (ikke Jar Jar) så er jeg helt rolig.
Efter at have set hvad han kunne gøre med Star Trek, så er jeg sikker på at han kan gøre noget helt fantastisk for Star Wars universet, som han selv er stor fan af.

Det faktum at han er meget stor Star Wars fan giver mig den ro, at de gamle fans af den oprindelige trilogi ikke vil blive skuffede.

Og jeg vil give De4_Kia ret i at Cloverfield og Super 8 faktisk var spændende film selvom de har fået hård kritik.

Har lyst til at gå i hi og vågne op i 2015....
Jeg vil ha' mit Star Wars fix

Skriv ny kommentar: