Martin Freeman og Benedict Cumberbatch vender for en kort bemærkning tilbage i rollerne som de herrer Dr. Watson og Sherlock Holmes, når BBC udsender en “Sherlock”-special engang til næste år. Og meget tyder på, at de omfavner mesterdetektivens litterære rødder.

Se også: Sherlock Holmes genopstår i gammel stumfilm

I hvert fald hvis man skal dømme ud fra et billede, der netop er blevet offentliggjort som teaser til den kommende tv-special. Her optræder de to skuespillere iført høje hatte og mørke jakkesæt, der trækker tråde tilbage til det Viktorianske London, som Arthur Conan Doyles verdenskendte privatdetektiv oprindeligt levede i. Du kan se billedet i fuld størrelse i galleriet til højre.

Billedet har fået fans til at spekulere i, om det kommende afsnit vil indeholde en eller anden form for tidsrejse.

Optagelserne til “Sherlock”-special begynder i januar til næste år. Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår afsnittet får premiere. En fjerde sæson med mesterdetektiven og hans trofaste medhjælper optages senere i 2015.

Den første sæson af “Sherlock” kan lige nu streames på Viaplay.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Guts 6 år siden

De første to sæsoner kan streames på Netflix....
"If you don't stand for something, you'll fall for anything"
Gravatar

#2 Ju9or 6 år siden

Fedt billede...

Det er samme billede jeg har på nethinden af Sherlock og Watson som da jeg læste bøgerne som barn :)
Gravatar

#3 hla72 6 år siden

DR3 genudsender lige nu serien, S2 E3 kommer i morgen og næste fredag S3 :)

Ja, vi fans gik lidt amok på de sociale medier forleden aften, og ja, der bliver spekuleret i stort stil hvad de mon er ude på. Men som altid med Moffat og Gatiss... Man kan aldrig vide sig sikker. En ting ER dog sikkert, vi får en overraskelse der vil noget ;)

Læseprøverne er officielt startet og de første tweets fra setdesigner Arwel Wyn Jones er i samme tone som altid... drillende ;)

Skriv ny kommentar: