Warner Bros. har længe forsøgt at hemmeligholde udseendet på en af skurkene, Fugleskræmslet (Scarecrow), i deres kommende “Batman Begins”, men magazinet Toy News har nu offentliggjort billeder af deres kommende legetøjsserie, der er forbundet med den kommende film.

På billedet er det muligt at se en figur af Fugleskræmslet, hvilket giver et godt indtryk af, hvad man kan forvente at se i den nye film om Gotham Citys maskerede hævner. I filmen bliver den skrækindjagende skurk spillet af irske Cillian Murphy (“28 Days Later”, “Girl with a Pearl Earring”).

I titelrollen finder man Christian Bale som den forældreløse milliærdær Bruce Wayne, der beslutter at tage kampen op mod uretfærdigheden og den udspekulerede skurk Ra’s Al Ghul, som spilles af Ken Watanabe. Desuden medvirker Gary Oldman, Liam Neeson, Michael Caine og Katie Holmes.

“Batman Begins” er instrueret af Christopher Nolan og får dansk premiere 29. juni.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 the_paki_don 17 år siden

Er det bare mig eller er nutidens legetøj bare super ufleksibelt og derfor bare totalt kedeligt at lege med ? Altså, jeg leger ikke med figurer nu, da jeg er 19 år, men jeg kan sgu da huske da G.I. Joe var super-in... Det var sgu noget sjovt legetøj. Nå, nu vil jeg stoppe mit nonsense-bullshit. :)
Gravatar

#12 Jay El 17 år siden

Jeg har det lige omvendt. Jeg synes, at legetøjet i dag har væsentligt flere led end det legetøj jeg havde som barn - jeg er 31 år.
Gravatar

#13 filmz-origo 17 år siden

Hvis han kommer til at se sådan ud, så synes jeg han ser sej ud!
Han virker mere realistisk, som en psykopat.
Det er det jeg godt kan nemlig godt lide ved den nye Batman, at han virker mere realistiks, mere menneskelig.

Men det er jo nok, som DarkLight påpeger, for tideligt at diskutere udseendet, på grundlag af et stykke legetøj.

#11
Da jeg var knægt var det bedste jeg havde mine ActionForce-figurer og min batmobil(Bygget på WB's tegneserie). Jeg kunne nemlig ikke så godt lide min Batman-figur, da han ikke kunne bevæge sig lige så godt som de andre.
Ignorance is blis...
Gravatar

#14 darkwizat 17 år siden

han ser da laterligt ud de skulle faktisk bare havde gået efter det desing fra batman animated series der er han cool i...

Skriv ny kommentar: