Den nye trailer til “Snake Eyes: G.I. Joe Origins” giver et indblik i den populære ninjas oprindelseshistorie.

Der bliver lovet en intens film med ninjaer, ære og masser af action i traileren, hvor Henry Golding tilsyneladende med snilde begår sig som actionstjerne.

Den adrenalinfyldte trailer skildrer filmens plot, hvor Goldings karakter bliver optaget af den japanske Arashikage-klan efter at have reddet klanens tronarving. Her får han det hjem, han altid har søgt efter, men efter hemmeligheder fra hans fortid kommer frem, bliver hans forhold og loyalitet sat på prøve.

Traileren giver også vores første korte blik på Golding i fuldt Snake Eyes-kostume, og vi kan kun håbe på, at vi får meget mere af det i filmen.

Traileren teaser mødet med G.I. Joe-skurkene fra terrororganisationen Cobra og giver os ligeledes et godt blik på Andrew Kojis Storm Shadow, der oprindeligt har en tæt og kompliceret historie med vores titulære helt. Derudover møder vi også både Samara Weavings Scarlett og Úrsula Corberós The Baroness.

Læs også: “Se den første actionfyldte trailer til “G.I. Joe: Snake Eyes” her”

“R.I.P.D.”-instruktør Robert Schwentke står bag “Snake Eyes: G.I. Joe Origins”, der gør entré i de danske biografer den 22. juli.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: