Steven Spielbergs Amblin Partners har indgået et samarbejde med Netflix om fremtidige produktioner fra filmselskabet.

Den nye aftale betyder, at Amblin Partners kommer til at producere flere film om året for streaminggiganten. Det kommer dog ikke til at påvirke den aftale, som produktionsselskabet allerede har indgået med Universal Pictures. Hverken Universal eller Netflix har førsteret til de Amblin-producerede film, så Spielberg kommer til at fordele filmproduktionen mellem de to selskaber.

Den nye aftale betyder altså, at vi kommer til at mærke endnu mere til Spielbergs visioner og ekspertise på Netflix, på trods af at han efter sigende har ytret sig negativt omkring streamingtjenesters indflydelse for blot to år siden – en udtalelse, der senere er blevet benægtet af Spielberg-lejren.

Spielberg og Amblin Partners har dog tidligere arbejdet sammen med netop Netflix på Aaron Sorkins “The Trial of the Chicago 7” fra 2020.

Læs også: “Se den første stilfulde trailer til Steven Spielbergs remake af musical-klassikeren ‘West Side Story'”

I forbindelse med samarbejdet udtaler Spielberg: “Hos Amblin vil fortællekunst altid være centralt for alt, vi gør, og fra minuttet, hvor Ted og jeg begyndte at diskutere et partnerskab, var det tydeligt, at vi havde en fantastisk mulighed for at fortælle historier og nå publikummer på nye måder.”

Spielberg er ikke den eneste filskaber, der har indgået et samarbejde med en streamingtjeneste. Senest har også Michael B. Jordans produktionsselskab, Outlier Society, underskrevet et samarbejde med Amazon Studios, mens også Kevin Harts selskab HartBeat Productions har indgået en filmaftale med Netflix.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: