Et kæmpe galleri af kendte skuespillere indtager den Ben Affleck-instruerede spillefilm om et sko-brand, der oplevede medgang og modgang inden den store succes.

En trailer for den kommende Air Jordan-biopic, “AIR” er netop landet, og der er dømt popcornfilm for alle pengene.

Matt Damon spiller rollen som Sonny Vaccaro, en marketingsarbejder, som arbejder under Nikes økonomiske nedtur i 1984. Skofirmaet har brug for en succes, og uden andet at klynge sig til satser Vaccaro på ideen om at opbygge et sneaker-brand baseret på en ukendt, men talentfuld basketball-spiller. Hvem har Vaccaro i tankerne? Såmænd kommende NBA superstar, Michael Jordan. Filmen følger historien om modstanden, håbet og problemerne, inden Air Jordan blev cementeret som den primære basketball-sneaker i 80’erne og 90’erne.

Udover Matt Damon som den risikovillige marketingsmand med ét forsøg for succes inkluderer rollelisten Ben Affleck (“Operation Argo”), Jason Bateman (“Ozark”), Chris Messina (“Away We Go”), Marlon Wayans (“White Chicks”), Chris Tucker (“Rush Hour”-filmserien) og EGOT-vinder Viola Davis (“Suicide Squad”).

Historien om det risikable, men profitable sneaker-sats har været det tematiske udgangspunkt for flere dokumentarer, der fokuserer på sneakerens kulturelle betydning som et efterfølgende statussymbol. “AIR” er første gang, vi ser historien i spillefilmsformat. Filmen kommer eksklusivt i biograferne og får premiere i Danmark den 5. april.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: