End ikke fængslets tremmer kan holde Luther igen fra at fange skurke. Og det er en syg én af slagsen, der er i vores helts sigtekorn i “Luther: The Fallen Sun”-traileren.

Neil Cross’ britiske krimithrillerserie kan for første gang ses i spillefilmsformat, når “The Fallen Sun” får premiere på Netflix den 10. marts. Nu har vi langt om længe har vi fået en forsmag på, hvad vi kan se frem til.

Læs også: “Netflix går i krig mod uregulerede delekonti! Første tiltag er udlagt”

I filmens første trailer ser vi, at Luther er undsluppet fængslet, som han endte i, da vi tog afsked med ham i slutningen af BBC-seriens sidste sæson. Han har kun et mål for øje: at stoppe en psykopatisk seriemorder, der spilles af Andy Serkis, koste hvad det koste vil.

Traileren introducerer os også til “Bad Times at the El Royale”-skuespiller Cynthia Erivos nye karakter, en rivaliserende politibetjent til Luther. Dermot Crowley genoptager sin rolle fra “Luther”-serien som Luthers tidligere overordnede, Martin Schenk.

Cross har selv påtaget sig forfatterrollen på filmen, mens han har overladt instruktørtjansen til en anden gammel “Luther”-kending: Sæson 5-instruktør Jamie Payne.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: