Stort set alle CGI-spetakler har indtil nu hørt hjemme i USA, hvor superheltene hvert år vælter frem i hobetal på det hvide lærred.

Det lader dog til at Hollywoods dominans lige så langsomt begynder at glide væk, da Bollywood nu byder op til kamp med traileren til deres egen dyre superheltefilm: “RA. One”.

Se traileren her.

Hvad der er overraskende ved traileren, er den flotte grafik, som for første gang virkelig er på højde med, hvad Hollywood normalt disker ud. Så selvom “RA. One” umiddelbart ligner et miks imellem “Iron Man” og “Hancock”, der er blevet kørt igennem et Bollywood-filter, så kan det muligvis være, at vi her har Bollywoods første sande CGI-blockbuster.

“RA. One”, der har Shah Rukh Khan i hovedrollen som helten G. One, er instrueret af Anubhav Sinha og står til at udkomme i løbet af i år.

Se også: Trailer til den effektfyldte Bollywood-actionfilm “Prince”.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Æsop9000 11 år siden

Hvis den bliver lige så episk som den tamilske version af
[url= terminator og the matrix[/url] så bliver det da episk.

I teorien er der ingen forskel på teori og praksis. I praksis er der
Gravatar

#2 Outbound Sith 11 år siden

Den tamilske film bliver i øvrigt vist på CPH PIX. :)
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#3 fuskak 11 år siden

prøv at lytte 4:10 inde i klippet, da han er uden foran helikopteren og banker på, det lyder som om han siger: må jeg komme ind... klasse
If you aint first, you'r last.
Gravatar

#4 Lord Beef Jerky 11 år siden

Den film har jeg glædet mig til længe.... Shahrukh Khan er Gud!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#5 MOVIE1000 11 år siden

#3 HAHAHA may i come in :D
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#6 Highland Park 11 år siden

Det er også kun en 13 dage gammel nyhed:
http://twitchfilm.com/news/2011/03/raone-first-loo...

Hvad der er overraskende ved traileren, er den flotte grafik, som for første gang virkelig er på højde med, hvad Hollywood normalt disker ud.
Det kan ikke overraske, eftersom [url=Jeffrey Kleiser]Jeffrey Kleiser[/url] ("Tron", "X-men"-trilogien, "Stargate") er visual effects supervisor på filmen:
http://bollywood-insider.blogspot.com/2010/11/raone-needed-special-effects-similar-to.html

Så selvom "RA. One" umiddelbart ligner et miks imellem "Iron Man" og "Hancock", der er blevet kørt igennem et Bollywood-filter, så kan det muligvis være, at vi her har Bollywoods første sande CGI-blockbuster.
Arh, "Endhiran" ("Robot" - kan ses på dette års CPH PIX-festival) var der først - og muligvis andre før den.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#7 De4_Kia 11 år siden

Min spådom for denne film er klar:
Den bliver nomineret til
årets værste film
Gravatar

#8 kasperfmn 11 år siden

#6 Aha, så bare først nyheden på en række lidt mere mainstream filmsider nu (/Film f.eks.), hvorfor nyheden virkede relevant. Tjekker umådelig sjældent Twitch, da det meste indhold ikke rigtig passer ind hos Filmz.

Men, men, men, for at sørge for at denne slags ikke er alt for gammelt i fremtiden, er du altid velkommen til bare at indsende et link + overskrift, hvis du mener at have faldet over noget relevant. Selvom vi sletter en del af de brugerindsendte links, så er det altid dejligt i det hele taget at få dem, da nogle af dem alligevel er lige i øjet, og omhandlenr ting, som vi ikke selv havde fundet :-)

Især når det omhandler nyheder, der ikke hører til i det aller mest mainstream, er du/i meget velkommen til at smide et link efter os.
Gravatar

#9 Alex- 11 år siden

Hm. Gad vide om man faktisk skulle overveje at se denne film? Effekter ser da ikke så dårlige ud, og må indrømme at jeg har et handikap med at falder for alt der er godt lavet, selvom historien er lort. :D
Gravatar

#10 Mads47 11 år siden

LAME!

Den skal jeg godt nok aldrig se :P

Skriv ny kommentar: