Ved Cannes Film Festival har den kommende Scorsese-film fået sin ilddåb. Reaktionerne kan du læse om længere ned.

Martin Scorsese fortsætter sin tendens med at producere længere episke værker. Med “The Wolf of Wall Street”, den mindre kendte “Silence” og “The Irishman” er der en tendens. Scorsese har dog ikke gjort spillelængde et statement. Men med Scorsese bag kameraet kan man forvente en kyndig filmskaber i stand til at formidle en tempofyldt fortælling.

Nu er første teaser til den kommende “Killers of the Flower Moon” udkommet. Filmen baseres på David Grants bog af samme navn om de mystiske mord på Osage-nationen i 1920’ernes USA. FBI bliver herefter trukket ind i efterforskningen. Ud fra traileren kan man forvente storladne optagelser og skyggespil blandt persongalleriet.

Der har været spekulationer om filmens længde. “Killers of the Flower Moon” var oprindeligt sat til at vare tre timer og 45 minutter. Den kommende Scorsese-film har netop haft premiere ved Cannes Film Festival. Her var spilletiden skåret ned til tre timer og 29 minutter. Efter premiereren fik filmen en ni minutter lang klapsalve fra publikummet. Scorsese, i selskab med hovedrollerne Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone og Robert De Niro, modtog store roser for det episke værk fremvist.

“Killers of the Flower Moon” får dansk premiere den 19. oktober 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: