Sean Penn laver en Liam Neeson i traileren til “The Gunman”

Det er ikke kun unge, veltrænede mænd, der kan uddele øretæver på det store lærred. Liam Neeson har med sine populære “Taken”-film bevist, at der i den grad godt kan være slag i bedstefar. Og nu går kollegaen Sean Penn ham i beddene.

Se også: Første billede af Sean Penn i actionfilmen “The Gunman”

Den 54-årige skuespiller har hovedrollen i actionfilmen ”The Gunman”, hvor han spiller en tidligere militærspecialist, der bliver bedraget af sin egen organisation og må flygte til og gennem Europa. Du kan se den helt nye trailer til filmen nedenfor.

Filmen er instrueret af Pierre Morel, som netop var med til at forvandle Liam Neeson til actionstjerne i den første “Taken”-film.

“The Gunman” har også Idris Elba, Ray Winstone og Javier Bardem på rollelisten. Filmen kommer op i de danske biografer til marts.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 ThomasEJ 9 år siden

"må flygte til gennem Europa." ? ok så...
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 9 år siden

#1 Tak for den, vi tilføjer straks et 'og'.
Gravatar

#3 Nagash 9 år siden

Sjovt som I altid vil have det til at lyde som om, at Neeson først tog action op sent i sin karriere. Han har altså altid lavet action. Han har bare OGSÅ lavet drama og romantik.
Gravatar

#4 Lawman 9 år siden

#3 præcis. Det havde vel været mere passende, nu når I henviser til skuespillerens alder, at sige at Sean Penn laver en Stallone eller en Schwarzenegger, da de er ældre end Neeson og laver stadig action? :)

Edit: Og så er Sean Penn altså heller ikke ældre, han er 54 - to år ældre end Tom Cruise. Begynder I så også at skrive at Tom Cruise går Liam Neeson i bedene om et par år?

Skriv ny kommentar: