Produktionen på genindspilningen af Paul Verhoevens klassiske “RoboCop” fra 1987 er sat til at begynde i slutningen af sommeren. Joel Kinnaman har fået hovedrollen som betjenten Alex Murphy, der transformeres til den mekaniske ordenshåndhæver RoboCop efter et blodigt attentat, og nu er der dukket nyt op omkring hvem, der skal spille filmens andre roller.

Se også: Joel Kinnaman bekræftet som den nye RoboCop.

Det er kommet frem, at skuespillerne Edward Norton, Sean Penn, Gael Garcia Bernal og Rebecca Hall alle er sat i forbindelse med genindspilningen.

Norton (“The Bourne Legacy”) er i forhandlinger om rollen som – sjovt nok – karakteren Norton, der har en finger med i RoboCops skabelse. Mexikanske Gael Garcia Bernal (“…Og din mor”) er i forhandlinger om at spille Murphys politipartner, mens engelske Rebecca Hall (“The Town”) angiveligt skal spille Murphys ekskone.

Sidst, men ikke mindst, er filmmagerne interesserede i at hyre Sean Penn til at spille Novack – en højreorienteret nyhedsreporter. Det vides dog ikke om, han overhovedet er blevet kontaktet af filmselskabet MGM endnu.

Filmen instrueres af Jose Padilha, der har stået bag de to brasilianske “Tropa de Elite”-actionfilm, med henblik på udgivelse i 2013.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Lehrmann 11 år siden

Edward Norton > method act this:
Gravatar

#2 Therien 11 år siden

Ja, okay.. Lad os da håbe det lykkedes!
Gravatar

#3 the_paki_don 11 år siden

Sean Penn!? Nice! Det ville vist være et spring i en anden retning, ift. hvad han normalt spiller. :)

Skriv ny kommentar: