Den første trailer til det sidste skud på whodunit-stammen, “See How They Run”, teaser et humoristisk mordmysterie i 1950’ernes London.

Searchlight står bag “See How They Run”, der fortæller historien om en filmproduktion af et populært skuespil, som må stoppes efter mordet på en essentiel medarbejder. I filmens centrum har vi den verdenstrætte detektiv Stoppard og den ivrige politiassistent Stalker, der risikerer deres egen sikkerhed for at opklare mysteriet.

Traileren giver os en forsmag på en stilfuld og humoristisk whodunit, hvis 50’er-setting tydeligt har indflydelse på musikken, og hvis cast lever sig ind i de dejligt overdrevne og karikerede roller som hhv. mistænkte, vidner og politi.

Læs også: “Foruroligende første trailer til Searchlight-gyser ‘The Menu’ er landet”

Blandt nævnte cast finder vi Sam Rockwell og Saoirse Ronan som vores to efterforskere samt Adrien Brody, David Oyelowo, Ruth Wilson, Harris Dickinson og Shirley Henderson.

Instruktør Tom George får med “See How They Run” sin debut i instruktørstolen på en spillefilm. Mark Chappell, forfatteren bag “The Rack Pack”, er ene mand bag filmens manuskript.

“See How They Run” får amerikansk premiere den 30. september, men har endnu ingen officiel premieredato herhjemme.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: