Warner Bros. har offentliggjort seks nye karakterplakater til “Harry Potter og halvblodsprinsen”, der alle kan ses i galleriet. Plakaterne viser bl.a. Harry Potter, Albus Dumbledore, Hermione Granger og Ron Weasle.

I “Harry Potter og halvblodsprinsen” har den ondsindede Lord Voldemort strammet sit magtgreb om både den almindelige og troldmandsverdenen. Harry, som frygter, at faren også lurer indenfor Hogwarts mure, bliver rekrutteret af Dumbledore, som vil forberede den unge troldmand på den afgørende kamp, som han ved, nærmer sig med hastige skridt.

“Harry Potter og halvblodsprinsen” får premiere i danske biografer 17. juli.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 Lady Arwen 13 år siden

Synes plakaten med Alan Rickman er 100% fedest de andre ser altså lidt mærkelige ud: Draco er da for creepy!!!
Doctor Who <3
Gravatar

#12 De4_Kia 13 år siden

Harry Potter og Halvblodsprinsen blev rykket til den 15. juli, men en uge senere rykkede man den tilbage til den 17. juli. Sandrew Metronome har bekræftet over for Azkaban.dk, at filmen får premiere den 17. juli, og at datoen IKKE bliver rykket igen. De fortæller også, at vi ikke kan stole på den liste som #3 linker til. Da den ikke er opdateret.
Gravatar

#13 chandler75 13 år siden

Jeg har fået tilbagemelding fra den danske distributør på, at 17. juli er den korrekte prmieredato - hun vil kontakte de andre Warner-sider og få det rettet der :)
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert

Skriv ny kommentar: