Genoplivningen af gamle franchises har været et varmt emne inden for filmens verden i et godt stykke tid og er i løbet af det sidste års tid også blevet det på tv.

Ikke nok med at serier som “Hawaii Five-0” og “Rockford Files” allerede ruller hen over skærmen i USA, så er der også flere genoplivninger af klassiske serier på vej. En af de mest prominente er genoplivningen af “Charlie’s Angels”, der i denne uge har fået en engel tilknyttet holdet.

Spartacus: Blood and Sand”: Der har længe været spekuleret i, hvem der skulle overtage rollen som Spartacus i kanalen Starz’ serie “Spartacus: Blood and Sand”, efter at Andy Whitfield har måttet trække sig grundet vedvarende kræftsygdom. TV|Line rapporterer, at valget nu er blevet taget. Den næste Spartacus bliver australske Liam McIntyre, der også var favoritten til rollen, efter det blev kendt, at han brugte flere måneder på at træne op til rollen. Optagelserne til sæson to begynder i løbet af foråret.

Se også: Seriesøndag – Pac-Man bliver til reality-serie.

Bones”: Der har længe været snak om en spin-off til den populære serie “Bones”, dog uden at der har været gjort noget ved det. Det er dog ikke længere tilfældet, da den første rolle i den kommende serie er blevet castet.

Det er ingen ringere end den altid populære beefcake Michael Clarke Duncan, der er blevet castet i serien, som er baseret på forfatter Richard Greeners “The Locator”-serie af bøger.

I bøgerne følger man den tidligere militær-politimand Walter Sherman, der er kendt som The Locator, som sammen med sin partner Leo er i stand til at finde og opspore alt og alle. Duncan vil spille rollen som Leo. Det skriver TV|Line.

”Charlie’s Angels”: Annie Ilonzeh fra evighedsserien “General Hospital” er den første engel, der er blevet castet i den kommende nyfortolkning af den klassiske tv-serie “Charlie’s Angels”. Deadline rapporterer, at Ilonzeh vil spille rollen som Kate, der er den ene af de tre engle, der alle arbejder som privatdetektiver i Miami for en rigmand omgivet af mystik.

Game of Thrones”: En ny teaser er blevet udsendt op til premieren af HBO’s store serie-satsning “Game of Thrones”, der er baseret på bogserien “A Song of Ice and Fire”, og som har danske Nikolaj Coster-Waldau i en af seriens prominente roller.

Se teaseren her.

Se også: Trailer til “Game of Thrones” med Sean Bean og Nikolaj Coster-Waldau.

Wonder Woman”: Det er ikke mere end et par uger siden, at David E. Kelleys seneste oplæg til en serie i form af en genoplivning af “Wonder Woman” ikke så ud til at blive til noget lige foreløbig. Nu har alting dog vendt på en tallerken, skriver Deadline, da kanalen NBC alligevel har valgt at takke ja til et pilot-afsnit for at afgøre, om serien skal samles op for en fuld sæson eller ej.

Se også: Seriesøndag – Mere “Mad Men” på vej, men ingen “Wonder Woman”.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 daneimp 11 år siden

Det er bare SÅ ærgeligt at Andy Whitfield ikke rigtig er i bedring, det så ellers så lovende ud! :( Det er et kæmpe slag for Spartacus serien, for han var virkelig god :(! Håber Mcintyre kan leve op til det :)
Gravatar

#2 MOVIE1000 11 år siden

Jeg undrer mig lidt over at seriesøndag altid bliver lagt ud et par timer før søndagen er forbi??
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 quack 11 år siden

Jeg så første afsnit af Spartacus : Gods of the arena men savnede egentlig ikke Whitfield.
Gravatar

#4 hbrorsen 11 år siden

det er vel sådan set ikke en sæson 2 men blot en ny serie som tager udgangspunkt i Blood and Sand
Gravatar

#5 Lowkey 11 år siden

#4

Det er der vist heller ikke nogen der har påstået.
Spartacus: Gods of the Arena er en prequel som de fandt på at lave, da det viste sig at Whitfield havde cancer.
Sæson to begynder, som der står i nyheden, først optagelser her til foråret.
Daisy, Daisy...
Gravatar

#6 OxxY 11 år siden

Aaaah April, du kan ikke komme hurtigt nok!For sørensen da jeg glæder mig, WINTER IS COMING! Det kunne være man lige skulle læse bøgerne igen, for at være helt klar! Woooo.

Skriv ny kommentar: