Med det nye år kommer der nyt seriesladder. Derudover kommer der også en ny omgang prisuddelinger, som blev skudt i gang med People’s Choice Awards, der blev afholdt i onsdags.

Af serier blev de to store vindere ved årets uddeling “Glee” og “House”, der blev kåret som hhv. bedste komedie- og drama-serie. Se den fulde liste af vindere og nominerede på peopleschoice.com.

Mad Men”: Selvom det var forventet, at der ville blive en femte sæson af det populære og hyldede drama “Mad Men”, så er det først nu, at det er blevet bekræftet. The Hollywood Reporter skriver, at AMC har givet grønt lys til den femte sæson, som vil blive sendt på amerikansk tv i løbet af sommeren.

Se også: Ny undersøgelse slår fast: Du er, hvad du ser.

Svampebob Firkant”: Det er ikke kun “Mad Men”, der er blevet fornyet. Også den ekstremt populære børnetegnefilmserie “Svampebob Firkant” har fået endnu en sæson, der bliver seriens niende. Deadline Hollywood beretter, at sæsonen vil starte i USA i 2012 og være på i alt 26 afsnit.

Lost”: Med slutningen af året kommer der også de sædvanlige lister over alt fra Herodes til Pilatus. TorrentFreak.com har også frigivet et par stykker, bl.a. en over, hvilke serier der var de mest downloadede i 2010. Dette er blevet til en top ti, som “Lost” overlegent topper, efterfulgt af “Heroes” og “Dexter”. Den fulde liste kan ses hos torrentfreak.com.

Se også: Stephen King afslører sine 10 favoritserier i 2010.

”Wonder Woman”: Den længe planlagte tv-serie om den (i USA) populære superheltinde Wonder Woman er blevet skrinlagt på ubestemt tid. Serien, der er sat sammen af David E. Kelley, er blevet afvist af alle fem af de store kanaler i USA, hvorfor rettighedshaverne Warner Bros. ifølge Deadline Hollywood har valgt at skrinlægge serien indtil videre.

Spartacus: Bloond and Sand”: Siden hovedrolleindehaveren i “Spartacus: Blood and Sand”, Andy Whitfield, blev længerevarende syg af kræft, har kabelnetværket Starz ledt efter en til at overtage rollen som Spartacus. Det lader nu til, at der er blevet fundet den rette mand til rollen, selvom intet endnu er bekræftet. Der er tale om den australske skuespiller Liam McIntyre, der i den seneste tid har arbejdet hårdt på at blive fysisk klar til rollen.

Se også: Trailer til Sam Raimis gladiatorserie “Spartacus”.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Takeshi_K 12 år siden

Det er sku' sjovt, at Lost stadig er det show som bliver piratet mest, da det jo endte i marts sidste år. Det viser vel bare, hvor interesseret folk er i det selv efter det endte.
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)
Gravatar

#2 Bardoboy 12 år siden

Tillykke til Glee.. Fuldt fortjent! Det er helt klart en af mine favoritserier for tiden.
Gravatar

#3 DarkLight 12 år siden

Den nye Spartacus starter om 12 dage i USA, så jeg håber ikke det først er nu man har fundet en hovedrolle :)
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#4 filmz-Daelin 12 år siden

#3
Det er en prequel-serie på seks afsnit, som omhandler Batiatus. Det bliver da også fedt nok, for egentlig syntes jeg at han var en klart mere interessant figur end Spartacus selv, og jeg er sådan cirka 100% sikker på at han ikke kommer til at spille nogen stor rolle i fortsættelsen. Og det gælder desværre også Lucy Lawless og hendes ellers temmelig nydelig babser.
Gravatar

#5 smiley 12 år siden

Wooo Mad Men, det ka' man li'!

Skriv ny kommentar: