Sharon Stone er i forhandlinger om en original skurkerolle i DCEU’s “Blue Beetle”, der ligeledes netop har castet “Mayans M.C.”-skuespiller Raoul Max Trujillo.

“Basic Instinct”-ikonet skal ifølge The Wrap spille skurken Victoria Kord, der er blevet skabt i forbindelse med filmen. Der er ingen yderligere detaljer om rollen, selvom efternavnet garanteret vil ringe en klokke hos en masse DC-fans. Tegneseriernes anden Blue Beetles rigtige navn var nemlig Ted Kord.

Filmen følger dog Jaime Reyes-udgaven af superhelten, så det bliver spændende at se, hvad instruktør Angel Manuel Soto (“Charm City Kings”) og forfatter Gareth Dunnet-Alcocer (Universals “Scarface”-reboot) har fundet på med karaktererne.

Læs også: “DC-superheltefilmen ‘Blue Beetle’ ændrer udgivelse fra HBO Max til biograferne”

Trujillo skal spille Carapax the Indestructible Man, en skurk, der først blev introduceret i 1986. Carapax er i tegneserierne en arkæolog, hvis sind fanges i en unedbrydelig robot.

Xolo Maridueña (“Kobra Kai”) spiller Reyes, en teenager der finder en mystisk skarabæ, som giver ham en overnaturlig rustning med superkræfter. Maridueña skaber historie som den første latinamerikanske hovedrolle i en DC-superheltefilm.

“Blue Beetle” får premiere den 18. august 2023.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 1 år siden

Forsigtigt, Sharon...
Vi har jo før set, hvordan det går, når du spiller skurk i en DC film :-)
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: