I en ny kritik af Hollywood opfordrer Zachary Levi filmelskere til at være mere selektive med, hvilke film de støtter.

“Shazam! Fury of the Gods”-stjernen deltog for nyligt i Fan Expo Chicago, hvor han udtrykte støtte til Hollywoods forfattere og skuespillere, der i øjeblikket strejker, hvilket har sat store dele af filmverdenen i bero.

Det gjorde han bl.a. ved at trash talke det “skrald”, som Hollywood – i hans øjne – udgiver uden at tage hensyn til andet end publikums penge. Det rapporterer EW.

“De bekymrer sig ikke nok til at gøre det godt for jer,” sagde Levi til eventets publikum og fortsatte:

“Hvor mange gange ser du en trailer og siger ‘Oh my God, den ser sej ud!’ Så ser du filmen, og det føles som ‘Er det her, hvad jeg får?’ De ved, at når du allerede har købt billetten, så har de dine penge. Og den eneste måde, som vi kan ændre noget af det på, er ved ikke at tage ind og se skraldet. Vi er nødt til aktivt at fravælge skraldet. Det vil hjælpe. Det vil hjælpe meget.”

Levi ledte tidligere i år an i et af årets største flops, den ovennævnte “Shazam!”-fortsættelse, som ikke ligefrem blev mødt til applaus fra kritikerne, på trods af at publikum har taget noget bedre imod filmen. Stjernen mener ikke selv, at filmen er så dårlig, som mange påstår, men når film er så subjektiv en størrelse, som de nu engang er, hvordan skal vi så lykkes med at si Hollywoods “skrald” fra?

Læs også: “‘Shazam!’-hovedrolle udtaler sig om franchisens fremtid og modtagelsen af seneste film”

Det kom stjernen desværre ikke selv med nogle forslag til.

Selvom det ikke er sikkert, om vi får Levi at se igen i rollen som Billy Batsons superhelte-alter ego, fortsætter DC’s superhelteunivers, og allerede i denne uge kan vi se “Blue Beetle”, der får premiere den 17. august.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 10 måneder siden

Netop derfor har jeg sorteret 'Shazam' skraldet fra.
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: