Michael Oher, hvis liv inspirerede den Oscar-vindende “The Blind Side”, påstår, at filmens historie er baseret på løgne.

Masser af film er baseret på en virkelig historie. Dog er det de færreste, der tager udgangspunkt i en løgn.

Alligevel er det tilsyneladende tilfældet med “The Blind Side”, den internationale kæmpesucces, der sikrede Sandra Bullock hendes hidtil eneste Oscar-statuette for hendes rolle som Leigh Anne Tuohy.

Michael Oher, NFL-spilleren, der i filmen blev taget imod og adopteret af Tuohy-familien, påstår nemlig, at han i februar i år har fundet ud af, at han aldrig blev adopteret. Oher indgik i en alder af 18 år et værgemål i overbevisningen om, at det ville fungere som en adoption og gøre ham til det femte Tuohy-familiemedlem.

Værgemålet skabte dog ingen familiære forbindelser, og i stedet fik familien rettighederne til at kunne lave forretning i hans navn, mens de har kunnet styre hans finanser.

Det fortæller en begæring, som fornyligt er blevet indsendt af Oher, erfarer ESPN.

Ifølge begæringen er NFL-stjernen derfor aldrig blevet adopteret – stik modsat hvad han selv og resten af verden har troet i snart 20 år.

Den nu 37-årige sportsmand har aldrig modtaget indtægter fra filmen eller hans historie. Leigh Anne Tuohy, hendes mand Sean Tuohy og deres to børn har derimod modtaget 225.000 USD hver samt 2,5% af filmens samlede indtjening på omkring 309.000.000 USD, påstår indberetningen. Familien har tidligere har sagt, at indtjeningen har været fordelt ligeligt blandt alle fem, Oher inkluderet.

Ohers NFL-karriere strakte sig over otte år og sluttede i 2016, tre år efter han vandt Super Bowl som spiller for the Baltimore Ravens.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: