John August er blevet hyret til at skrive manuskriptet til “Shazam!”, New Line Cinemas filmudgave af DC Comics’ tegneserie om superhelten Captain Marvel. Peter Segal skal stå for instruktionen.

Tegneserien følger teenageren Billy Batson, der bliver til den voksne superhelt kendt som Captain Marvel, når han siger det magiske ord “Shazam!”. Navnet er en forkortelse for seks guder og helte fra oldtiden såvel som deres evner: Solomons visdom, Herkules’ styrke, Atlas’ udholdenhed, Zeus’ kræfter, Akilleus’ mod og Merkurs hurtighed.

August har tidligere arbejdet på film som “The Corpse Bride”, “Charlie and the Chocolate Factory” og “Big Fish”.

”Det er en enestående mulighed at lave en tegneseriefilmatisering, hvor figuren i den rent faktisk selv læser tegneserier,” fortæller August, som er påbegyndt arbejdet på manuskriptet. ”Hvad der er fantastisk ved figuren er, at han ligner en supermaskulin superhelt, men er i virkeligheden en 13-årig dreng. Og at gribe alt an, der er fantastisk ved en superheltefilm set fra en 13-årigs perspektiv, var en unik indgangsvinkel.”Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 rockysds 16 år siden

Kunne blive ret interessant, netop som han siger, fordi den vil være (kan man i det mindste håbe) anderledes vinklet end normalt.
Godt nok er det eneste, jeg kender til Captain Marvel, fra den i øvrigt ret gode "Kingdom Come", men "Shazam" er nu en af de superheltefilm, jeg ser frem til.(Lidt ekstra flueknepning: tegneseriefilmatisering, ikke tengeseriefilmatisering...)
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#2 Ikari 16 år siden

#1 (Tak, rettet...) ;)
Gravatar

#3 mandalorian 16 år siden

#1 Enig! Dette gør at man også får det hele fra en anden synsvinkel. Da Captain Marvel er yngre end mange andre superhelte. Håber bare at den bliver lidt mere alvorlig end Sky High! Den var lige "corny" nok!
Who's the fool?...the fool...or the fool who follows him?......Obiwan Kenobi...A New Hope...
Gravatar

#4 Petrescu 16 år siden

Som superheltenørd ser jeg frem til filmatiseringen, men jeg frygter at den vil dreje sig om den forvirrende overgang fra barn til voksen.
- en amerikansk "mand, kend din krop". Nu som superhelt ;-)

Skriv ny kommentar: