Warner Bros. har offentliggjort, at “Sherlock Holmes 2”, der fortsætter historien om den berømte britiske detektiv fra “Sherlock Holmes”, vil få premiere i biograferne i USA 16. december 2011.

Den første film blev en stor og delvis uventet succes, der omsatte for over 500 mio. dollars på verdensplan med et budget på 90 mio. dollars.

Også kritisk blev den pænt modtaget. Bl.a. gav Filmz’ anmelder Andreas Ebbesen Jensen den 5 stjerner og beskrev den som ”… en fantastisk vellykket opdatering af Conan Doyles klassiske mesterdetektiv.”

Klik her for at læse hele anmeldelsen af “Sherlock Holmes”.

Det forventes, at Robert Downey Jr. vil vende tilbage i fortsættelsen sammen med Jude Law, der spiller den trofaste Dr. Watson. Det er endnu ikke blevet besluttet, hvornår optagelserne går i gang.

Se også: Eksklusiv “Sherlock Holmes”-konkurrence – kun for fans af Filmz på Facebook!Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 enfilmnørd 12 år siden

Jeg var lidt skuffet over den første film. Den var da sjov og Jude Law og Robert Downey Jr.'s samspil var godt´, men filmen var rodet, og en lille smule uinteressant.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#2 filmz-Utyske 12 år siden

Awesome!
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#3 chronaden 12 år siden

Tror jeg har set den film 6 gange so far, ikke fordi den er et decideret mesterskab. Den fungerer bare godt og med et herligt cast især i Robert/Jude som makkerpar, god humor!
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#4 Janr 12 år siden

Ganske fint film, synes bare ikke den har meget med Sherlock Holmes at gøre som jeg ser ham, det ligner mere et billede fra "Bloodsport"
Gravatar

#5 CensoreD 12 år siden

Har det det nøjagtigt på samme måde som #3. Der kan jeg kun sige, jeg skal sku også ind se 2'eren =)
Gravatar

#6 MJP 12 år siden

Jeg er klart med på en 2'er. Mht. hvorvidt filmen "havde med med Sherlock Holmes at gøre", så synes jeg i høj den har mange af de fede elementer med fra bøgerne. At man så samtidig har valgt at lade sig inspirere af tegneserierne, så man fik mere action ind, er i min optik bare en fed bonus.
Håber man hører mere om Moriarty i 2'eren
Reggie: Jack, tell me a story...
Jack: Fuck you!
Reggie: Oh, that's one of my favorites
Gravatar

#7 Hr. Nielsen 12 år siden

Den første var rigtig god underholdning, så jeg er klart med på et par stykker mere.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#8 David Munch 12 år siden

Jeg har det som nummer #1. Toeren skal også ses, men tvivler på jeg gider eje etteren på DVD.

Jude Law er dog altid et plus i min bog.. ^_^
Gravatar

#9 filmz-Claudius 12 år siden

Mit forhold til Sherlock Holmes filmen med Downey og Law er lidt ambivalent. Det er en ganske udmærket film, men jeg syntes, der var lidt vel meget fokus på slåskampene, hvilket afgjort ikke havde det højeste fokus i Doyles oprindelige historier. Desuden virkede fortællingen under tiden lidt halvrodet. Til gengæld var skuespillet ganske veloplagt af både Downey, Law og måske især Mark Strong som skurken. Modsat betyder hele projektet, at Guy Richie skubber sine andre planlagte film, hvilket er trist. Jeg vil i hvert fald gerne se den lovede "Real RocknRolla"...
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#10 Hr. Nielsen 12 år siden

Claudius (9) skrev:
Det er en ganske udmærket film, men jeg syntes, der var lidt vel meget fokus på slåskampene, hvilket afgjort ikke havde det højeste fokus i Doyles oprindelige historier


Tager man udgangspunkt i de oprindelige historier, så er jeg helt enig med dig. Men da jeg finder at denne film netop gør meget ud af, at den er en mere action- og eventyrpræget tilgang til sit emne, så finder jeg den holder hvad den lover og fungerer virkelig godt, set som sådan. Det er en film jeg personligt smider i samme 'kasse' som de gamle klassiskere såsom 'King Solomon's Mines' og andre man i dag ville kalde 'søndagsfilm'
I have my principles - And if you don't like them, I have others

Skriv ny kommentar: