“Avatar: The Way of Water” har som den blot sjette film i historien rundet 2 mia. dollars.

Den længe ventede “Avatar”-fortsættelse når næppe op på de 2,9 mia. dollars, som dens forgænger står noteret for, men det skal ikke tage noget fra den utrolige bedrift, som sci-fi-filmen har opnået. Siden dens premiere den 14. december har “The Way of Water” i weekenden nemlig opnået en billetindtjening på 2,024 mia. dollars (13,8 mia. DKK). Det rapporterer flere amerikanske nyhedsmedier, heriblandt THR.

James Cameron er dermed den første instruktør i historien, der kan prale af at have lavet tre film, som har krydset 2 milliarder i billetlugen. Foruden “The Way of Water” sidder instruktøren nemlig også trygt på både 1.- og 3.-pladsen over de højest indtjenende film nogensinde med hhv. “Avatar” og “Titanic”.

Det er bestemt heller ikke usandsynligt, at han inden længe også sidder på 4.-pladsen, da “The Way of Water” ikke er mange millioner fra de 2,05 mia. og 2,07 mia. dollars, som blev indtjent af hhv. “Avengers: Infinity War” og “Star Wars: The Force Awakens”.

Læs også: “James Cameron: ‘Avatar: The Way of Water’ skal være den tredje- eller fjerdehøjest indtjenende film i historien for at gå i nul”

Den tredje, endnu titelløse film i “Avatar”-franchisen blev optaget side om side med 2’eren, og får premiere den 19. december næste år.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 CaGoDa 1 år siden

Avatar 1 har også haft re-premiere i biografferne inden 2'eren kom ud.

Skriv ny kommentar: