Spike Jonzes “Where the Wild Things Are”, der er baseret på Maurice Sendaks kendte børnebog af samme navn, udkommer ikke før 2009, men er allerede landet i et hav af problemer.

For et par dage siden blev et klip fra den kommende film lagt ud på nettet, men klippet viste sig at bestå af prøveoptagelser, som intet skulle have med den endelige film at gøre. Hvor tonen i klippet var meget rolig, skulle tonen i den færdige produktion nemlig være alt andet. “Where the Wild Things Are” skulle ifølge folk, som har set den til en screening, være utrolig dyster og ikke egnet for mindre børn. Det kan måske betyde, at filmen skal gennem en genindspilning, hvor alle de dystre og uhyggelige scener tages om for at gøre filmen mere børnevenlig.

Samtidig forlyder det, at filmens produktionsselskab, Warner Bros., slet ikke er tilfredse med filmen. De kan ikke lide hovedrolleindehaveren, den unge debutant Max Records, og de vil desuden have Spike Jonzes manuskript ændret.

Der er også problemer med filmens visuelle effekter. I filmen skal der være store monstre, og de er ikke lavet af CGI, som man normalt bruger i dag, men i stedet store dukker, lavet hos Jim Henson Creature Shop, hvor kun monstrenes hoveder bliver lavet på computer. Der har efterfølgende været problemer med at indsætte de rette bevægelser i hovedet i forhold til, hvordan dukkerne bevæger sig.

På grund af problemerne forventes det, at hele filmen skal igennem betydelige om-optagelser, der formentlig vil komme til at koste omkring $75 mio.

Hvis filmen skal genindspilles med både nyt manuskript og ny måde at lave filmens monstre på, er det ikke sikkert, at filmens nuværende direktør, Spike Jonze, skal eller vil fortsætte som instruktør på projektet.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 filmz-theassociate 12 år siden

Kunne man ikke have sagt sig selv at Spike Jonze måske ikke er den bedste at sætte til at instruere en børnefilm?
Gravatar

#2 lasse78 12 år siden

Børne horror.. YEAH! 8)
http://lasseelkjaer.dk/
Gravatar

#3 filmz-Angel Eyes 12 år siden

Goddamn! Havde ellers glædet mig supermeget til denne film! Kan de ikke bare lade ham lave sin film, og så skide på om den er børnevenlig nok eller ej?
Min dvd-samling: http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Nikolai%20Schulz
Gravatar

#4 Lowkey 12 år siden

De burde så i det mindste lave to forskellige cuts så.
En rigtig film og så en lame Disney-udgave til de små.
Daisy, Daisy...
Gravatar

#5 Cherrn 12 år siden

Det var da absurd. Jeg læste bogen da jeg var lille, og den var skam dyster og mærkelig; men det er jo dette der får den til at stå ud. Når jeg tænker tilbage på alle de børnefilm jeg har set i mit liv er det de mest kreative og uhyggelige film der har holdt længst; det er en skam at børnene næsten kun får skovlet banalt slam ind i kæften i disse dage.
Gravatar

#6 filmz-Narniabæver 12 år siden

Jeg glæder mig til den!
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#7 sluppermand 12 år siden

Den har man sgu set før. Slipsedrengene skal altid blande sig i den kreative process.
I don't love you, but you are the only women for whom I have no contempt.

Skriv ny kommentar: