Dwayne Johnson har for tiden rigtig travlt med fortsættelser til både “The Fast and the Furious”- og “G.I. Joe”-serierne på vej, men den tidligere wrestler har i længere tid hentydet til, at han vil være involveret i et kommende projekt fra DC Comics og Warner Bros.

Se også: Officielt: Lex Luthor og Alfred er fundet til “Batman vs. Superman”.

Anti-helten Lobo var i længere tid rygtet til at være filmen, som Johnson var interesseret i. Men nu ser det ud til, at skuespilleren selv kan have afsløret lidt for meget på sin Twitter-profil. Johnson hentyder nemlig til, at han er den nye Green Lantern, der enten vil dukke op i Zack Snyders “Man of Steel”-fortsættelse eller i en Justice League-film.

Johnson skrev tilbage i november sidste år, at John Stewart kan sparke Supermans røv og svarede for nyligt på en tweet fra hjemmesiden IGN, der kun kaster mere brænde på bålet. Johnson hentyder nemlig højst sandsynligt til den sorte inkarnation af Den Grønne Lygte, der har det civile navn John Stewart.

Ryan Reynolds spillede Hal Jordan i filmen om superhelten fra 2011, der blev instrueret af Martin Campbell (“Casino Royale”). Filmen blev hverken en kritisk eller økonomisk succes, og Reynolds udtalte sidste år, at han ikke vil spille karakteren igen.

Om Johnson ender med rollen, og om superhelten overhovedet er at finde i enten “Man of Steel”-fortsættelsen eller den uundgåelige Justice League-film, vil tiden vise, men optagelserne til førstnævnte begynder snart ud fra et manuskript af David Goyer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

Synes ellers ham der vampyrdræberen med den fede slap stick humor, der har knaldet Scarlett, slap ret godt fra den film. Fuck det var en fed film.

Doctor Last Warning
Gravatar

#2 Quantom 10 år siden

Troede kun dwayne kunne spille en rolle :-)
Gravatar

#3 Dragon_Claw 10 år siden

Som jeg skrev i den sidste MOS2 tråd...

JUSTICE LEAGUE!!!
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#4 Geekalot 10 år siden

håber jeg godt nok ikke han skal ....han er ok men ikke i den rolle her.
Gravatar

#5 Kyllingebenet 10 år siden

Jeg er fan af The Rock, meeen..

Man of Steel var nær perfekt castet, og der ulmede en seriøs tone over filmen. Men med alle de nyheder/rygter der kommer ud for tiden, så virker det hele så useriøst og jeg kan ikke se, hvordan det vil kunne leve op til en middelmådig etter? True MoS var ikke perfekt, men havde tilstrækkeligt interessant univers og persongalleri, til at der sagtens kunne bygges videre på det - men ikke uden et stærkt og troværdigt cast.
Mental striptease..
Gravatar

#6 thehawk 10 år siden

#5

Enig, kan sgu også godt li' The Rock, men han egner sig simpelthen ikke til at spille Green Lantern, kan SLET ikke se det for mig. Så håber sgu ikke det bliver tilfældet :-/
Gravatar

#7 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

The Rock er en undervurderet skuespiller.
Doctor Last Warning
Gravatar

#8 Alex- 10 år siden

Wild guess på at de vælger John Sewart for at undgå den utålelige CGI maske, eller alle tanker som kunne henlede på det.
Jeg må ærligt indrømme at jeg slet ikke synes at den første Green Lantern var den store katastrofe.
Især John Stewart udgaven af Green Lantern er en af de største årsager til at jeg ser frem til mere fra den del af DC, men havde for dævlan ikke håbet på Dwayne Johnson.. Idris Elba havde derimod været et fabelagtigt valg.
Gravatar

#9 Batsy 10 år siden

Havde nu håbet på en Edris Elba eller Denzel Washington som green lantern, men jo The rock kan vel gå an. I dunno, ser ham mere som en skurke type og ikke en grøn lygte. Han er blevet lidt for muskelløs til at tage rollen som John stewart. Men hey, de valg har med at tage os på snuden hele tiden.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#10 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

AlexMilo (8) skrev:
Jeg må ærligt indrømme at jeg slet ikke synes at den første Green Lantern var den store katastrofe.


På samme måde som en komet ikke var det for dinosauerne
Doctor Last Warning

Skriv ny kommentar: