Star Wars Mos Eisley spinoff / Filmz.dk

Skrottet spinoff: Lucasfilm arbejdede på “Star Wars”-film om Mos Eisley


Lucasfilm har indtil for nylig arbejdet på et “Star Wars”-spinoff med afsæt i rumhavnebyen Mos Eisley fra “A New Hope” – den idé er dog blevet droppet.

I går blev det afsløret, at Lucasfilm som konsekvens af det dårligt præsterende “Solo”-spinoff har trykket på pauseknappen på ubestemt tid for fremtidige “A Star Wars Story”-spinoffs.

Det betyder, at ellers planlagte film om Boba Fett og Obi-Wan Kenobi ikke bliver til virkelighed lige med det samme – der kan gå mange år, hvis de da ellers nogensinde bliver realiseret.

Nu erfarer Making Star Wars, at Lucasfilm også arbejdede på en “A Star Wars Story” baseret på havnebyen Mos Eisley på Tatooine, som vi besøgte tilbage i 1977 i “A New Hope”.

Det var inde på en Cantina-kro i Mos Eisley, at Luke Skywalker og Obi-Wan Kenobi mødte Han Solo og Chewbacca.

Lucasfilm var angiveligt så langt med projektet, at der var booket tid hos Pinewood Studios til at indspille en “Mos Eisley Spaceport: A Star Wars Story”. Det er nu aflyst.

Lucasfilm har dog forsikret om, at de stadig arbejder på adskillige “Star Wars”-film til fremtiden.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Det bliver godt nok mere og mere surrealistisk, hvis denne historie er korrekt. Forhåbentligt har der været tale om at dette projekt har været knyttet sammen med Boba Fett filmen, hvor det giver mening at man besøger Mos Eisley. Hvis man arbejdede på en film udelukkende om Mos Eisley, så har man godt nok forsøgt at malke hvad malkes kan. Jeg ved ikke om man havde den ide at alt med ordet Star Wars knyttet til sig ville spinde guld. Det har Solo dog modbevist. Det kræver enten en god film eller en interessant historie. Jeg synes filmen er god, men selve historien er ikke interessant nok til at fange nok menneskers interesse, især når filmen er i konkurrence mod andre blockbusters.

De havde faktisk et momentum, de kunne have udnyttet efter The Force Awakens, for at fortælle interessante historier om nogle af de karakterer vi møder i filmen, men meget af det blev ødelagt med The Last Jedi:

Følgende ville jeg gerne have set:

film om Lor San Tekka, han tilhørte The Church of the Force, han er ikke selv force-user, men forsøgte at beskytte mindet om dem, efter at de var formodet udslettet. En film i the Dark Time mellem episode III og IV ville være perfekt, eller en film mellem VI og VII, hvor han kunne hjælpe Luke med at genskabe ordenen.

Film om the Knights of Ren. I TFA siger Snoke at Kylo Ren er lederen af The Knights of Ren, dvs. der må være flere derude, men de bliver ikke nævnt i TLJ.

FN2187(Finn). Han bliver godt nok desværre forvandlet til en bumbling idiot i TLJ, men en film om hans tid i The First Order kunne være interessant, hvor Gwendoline Christie måske også kunne få noget oprejsning.

Armitage Hux(General Hux). Endnu en karakter der er forvandlet til en bumbling idiot i TLJ, så jeg ved ikke hvor seriøs man ville tage ham, men en film om hvordan The First Order blev dannet og Hux steg i graderne i The First Order er stadigvæk interessant.

Snoke: Han var måske ikke bumbling i TLJ, men han var stadigvæk en idiot og blev dræbt, så jeg ved ikke hvor interessant det er at få hans forhistorie nu. Hvis han er knyttet til the dark side fra unknown region, så er der dog noget at udforske der.

Max Kanata. Jeg troede faktisk at man vile bruge hendes karakter til at fungere som bindeledet mellem Old og New Republic, hvor man kunne rejse 500 eller 1000 år tilbage og hun ville være en af hovedkaraktererne. Nu ved jeg ikke hvad deres plan er med hende, da det kun blev til et tåkrummende elendigt cameo i TLJ.

Skriv ny kommentar: