Robert De Niro æres med SAG Lifetime Achievement Award.

Han har vundet en Oscar for både birollen i “The Godfather: Part II” og for hovedrollen i “Raging Bull”. Nu vinder Robert De Niro skuespillerforbundets SAG Lifetime Achievement Award.

Robert De Niro har desuden medvirket i film som “Taxi Driver”, “The Deer Hunter” og “Cape Fear” – senere på måneden har han hovedrollen i Martin Scorseses Netflix-film “The Irishman”.

SAG Lifetime Achievement Award blev første gang uddelt i 1962, hvor Eddie Cantor modtog hæderen.

Siden har navne som James Stewart, Katharine Hepburn, Paul Newman, Robert Redford, Elizabeth Taylor, Kirk Douglas, Clint Eastwood, James Earl Jones og Morgan Freeman modtaget prisen.

Læs også ‘Netflix frigiver den fulde trailer til “The Irishman” – se ung og gammel Robert De Niro‘.

SAG Awards bliver uddelt næste gang d. 19. januar.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 sigma6 4 år siden

Han var sådan en fed skuespiller engang!
Gravatar

#2 SublimeKen 4 år siden

Ham, Al Pacino og Jack Nicholson er nok nogle af de bedste skuespillere der nogensinde har eksisteret.

Daniel Day-Lewis er også sindssyg dygtig, men jeg har sjovt nok ikke set ham spille overbevisende karismatisk endnu (Der er altid en form for rå kant i hans skuespil, der gør hans præstation vild realistisk, men ingen af hans karakterer har været folk jeg decideret har ønsket at lære noget fra eller "følge"), hvilket trækker lidt ned imo.

Humphrey Bogart var også sygt dygtig, men han kommer lidt fra en anden tid, hvor skuespil var lidt noget andet, end det er i dag.

Marlon Brando er selvfølgelig også en god kandidat, men han havde lidt samme "problem" som Leonardo DiCaprio har idag, hvor de fleste af hans roller føles som om han spiller forskellige udgaver af den samme karakter (Hvilket selvfølgelig stadig endte med en fantastisk præstation), med nogle få undtagelser dog (Godfather, Apocalypse Now), ligesom DiCaprio også har nogen få undtagelser (Whats Eating Gilbert Grape, Blood Diamond)

Men ja, Robert De Niro fortjener det helt klart, selvom han (Ligesom Al Pacino) har solgt lidt ud i deres ældre dage, hvor Nicholson og Day-Lewis forstår at stoppe mens legen er god. Men det virker også mere som om Pacino og De Niro bare hygger sig nu, og et eller andet sted fortjener de det sgu også. Der er intet der kan fucke med deres CV (Det skulle da lige være #metoo anklager, men det ændrer selvfølgelig ikke på deres fantastiske præstationer)

Skriv ny kommentar: