En sequel til “Creed” er på vej med Sylvester Stallone som manuskript-forfatter og instruktør. Men hvem skal Adonis Creed møde i ringen denne gang? Noget tyder på selveste Ivan Drago Jr.

Se også: Sylvester Stallone skriver, producerer og instruerer selv “Creed 2″

Dolph Lundgren er allerede bekræftet tilbage i rollen som Ivan Drago, der besejrede og dræbte far til Adonis, Apollo Creed, i “Rocky IV”.

Men det bliver næppe direkte hævn, som Adonis kan bokse sig til i “Creed 2”, men derimod indirekte over sønnen til Ivan Drago. Det afslører MMA-kæmperen Sage Northcutt:

”Den nye ‘Creed 2’ er på vej, og jeg var faktisk til audition på den… Det ville være ret fedt at spille Ivan Dragos søn i filmen. Det ville være sjovt, Sylvester Stallone virker til at være en virkelig cool fyr, og Dolph Lundgren virker utrolig. Jeg synes, at jeg og Mr. Dolph Lundgren ligner hinanden,” siger Sage Northcutt til MMAFighting.

Det giver god mening, da Dolph Lundgren har rundet 59 år, hvilket næppe vil gøre ham i stand til at give Adonis modstand i ringen.

Men det ville en som 21-årige Sage Northcutt kunne gøre. MMA-stjernen ligner da også til forveksling en yngre Dolph Lundgren, som du her kan se på Northcutts Twitter-profil.

“Creed II” får premiere d. 18. november i 2018.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Squeszh 5 år siden

Æhh... At det skulle omhandle Dragos søn, bekræftede Sly jo mere eller mindre selv allerede for 3 måneder siden...
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#1 Har han været mere konkret end https://www.instagram.com/p/BWEa6DRjrBN/ ?

Hvis ikke, så er den nye udtalelse ret meget mere konkret.
Gravatar

#3 Silver666 5 år siden

Squeszh (1) skrev:
Æhh... At det skulle omhandle Dragos søn, bekræftede Sly jo mere eller mindre selv allerede for 3 måneder siden...
Det er så ikke korrekt Stallone har aldrig bekræftet det drejer sig om Drago's søn.
Kun at Ivan Drago vil være at finde i Creed II.
Gravatar

#4 Squeszh 5 år siden

Jeg skrev heller ikke bare "bekræftede"... Jeg skrev "bekræftede mere eller mindre"... Men så lad mig da omformulere det til "Mere end stærkt antydede", hvis i syntes det er bedre... Jeg har da ihvertfald i 3 måneder været overbevist om, at det ville være Dragos søn. At i først er kommet til samme konklusion nu, er på en måde imponerende....


Gravatar

#5 Mejse 5 år siden

#4 ingen er først kommet til samme konklusion nu, det er bare først bekræftet nu.....at du tror bekræftede mere eller mindre er det samme som bekræftede er på en måde imponerende ;)

Skriv ny kommentar: