Reboot: Kristen Stewart, Naomi Scott og Ella Balinska spiller de tre Angels i ny “Charlie’s Angels”.

Cameron Diaz, Drew Barrymore og Lucy Liu spillede rollerne i begyndelsen af århundredet i to “Charlie’s Angels”-film, som er baseret på 1970’er-serien af samme navn.

Nu er “Pitch Perfect 2”-instruktør Elizabeth Banks klar med et reboot med Kristen Stewart (“Twilight”), Naomi Scott (“Power Rangers”) og Ella Balinska (“Kriminalkommissær Barnaby”) i titelrollerne.

Banks spiller selv rollen som Bosley – kontakt-personen imellem Charlie og englene.

Det kommende reboot har søgt efter et multikulturelt cast, hvor Janelle Monae var øverst på ønskelisten, men hun har altså takket nej – læs om det her.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Geekalot 11 måneder siden

Mangler stadig at se det sidste reboot af det. Lysten er der stadig ikke, så kommer nok heller ikke til at se den kommende :)
Gravatar

#2 Jb-film 11 måneder siden

De to tidligere film, fra begyndelsen af dette århundrede, havde en vis respekt overfor den originale tv-serie fra 1970'erne, uden at være for pjattet - med de skuespillere der nu er nævnt til den kommende reboot kan jeg kun sige: Nej, nej, nej!
Gravatar

#3 nwinther 11 måneder siden

I det mindte er det et reboot som også oprindeligt spillede på detfeminineelement.imodsætningtilen række andre koncepter jeg ikke gad at se.
Men mon ikke ultrafeministen Banks skal lykkes med at gøre dette til et sent gisp i metoo-kampagnen, hvor hun for en sikkerheds skyld vil minde de svinske mandspersoner om, at man naturligvis ikke kigger på en kvinde, og da slet ikke hvis man er fedladen eller gammel. Hun tog jo ikke den kjole på, for at mænd skulle kigge på kavalergangen.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#4 Star Trek fever 11 måneder siden

Banks? Nej tak
Gravatar

#5 steadi07 11 måneder siden

Bliver da om ikke andet interessant at se Elizabeth Banks' ide om en actionfilm.

#1 - Det er ved at være noget tid siden, at jeg har set den, men jeg husker det ikke som om, at du er gået glip af noget.

#2 - Tænker du på noget konkret i forhold til de annoncerede skuespillere? Det sidste reboot skiftede vel også rimeligt meget ud set i forhold til tv-serien.

#3 - Alene af den grund kunne jeg overveje at se filmen.

Skriv ny kommentar: