Sci-fi horror franchisen får nyt blod tilknyttet dets kommende kapitel.

Nye informationer om den kommende “Alien”-film er netop udgivet. Variety skriver om det endelige cast af skuespillere samt den foreløbige handling. Filmen bliver en del af franchisens prequelserie, som startede med “Prometheus” i 2012 og efterfulgt af “Alien: Covenant” i 2017.

Selve premissen for filmen endnu ikke er offentliggjort. Til gengæld har 20th Century Studios udmeldt, at handlingen kommer til at følge “en gruppe unge mennesker i en fremmed verden, hvor de står over for en konfrontation med universets mest frygtindgydende livsform”.

Skuespillerne, som kommer til at stå over for universets mest frygtindgydende livsform, inkluderer nu David Jonsson (“Industry”), Archie Renaux (“Shadow and Bone”), Isabela Merced (“Rosaline”), Spike Fearn (“The Batman”) og Aileen Wu (“Away from Home”) samt den tidligere annoncerede hovedrolle Cailee Spaeny (“Mare of Easttown”).

Læs mere om gysere undervejs: “Den eftertragtede gyser ‘Longlegs’ med Nicolas Cage er under forhandling”

20th Century Studios melder ud, at produktionen starter op den 9. marts 2023. Fede Alvarez, instruktør for thrilleren “The Girl in the Spider’s Web” og gyseren “Don’t Breathe”, instruerer og skriver manuskript til filmen. Ridley Scott, instruktør på den oprindelige “Alien” fra 1979, agerer executive producer sammen med Michael Pruss (“Our Friend”). Producere på filmen inkluderer Brian O’Connor (“Bullet Train”), Elisabeth Cantillon (“Persuasion”) og Tom Moran (“The Donut King”).

Selvom produktionen starter den 9. marts, er der endnu ingen melding om en premieredato.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Prequelserie? Hvorfor ikke lægge dem i graven?

Prometheus havde nogle interessante ideer med the engineer race, men det hele blev ødelagt af et håbløst plot og retarderede/ulogiske handlinger fra menneskenes side.

Covenant var frygtelig på alle mulige måder og menneskenes retarderede handlinger fortsatte.

Hvis de skulle fortsætte med Alien burde de vende tilbage til stilen/tonen fra den første og 3., men det lyder desværre ikke til at det bliver tilfældet.

Skriv ny kommentar: