For få dage siden blev det afsløret, at Rhys Ifans vil medvirke i den nye “Spider-Man” som skurk. Ifølge websitet The Wrap skulle det nu være sikkert, at Ifans skal spille rollen som Dr. Curt Connors – også kendt som skurken The Lizard.

I tegneserien forsøgte Curt Connors at regenerere sin amputerede arm ved hjælp af reptil-genetik, men endte i stedet som The Lizard.

I Sam Raimis “Spider-Man 2” og “Spider-Man 3” spillede Dylan Baker rollen som Connors, men man så ham dog aldrig udvikle sig til The Lizard.

Udover Rhys Ifans består rollelisten til den nye film indtil videre af Andrew Garfield som Spider-Man og Emma Stone som Gwen Stacy.

Klik her for at læse flere nyheder om “Spider-Man”.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#21 misuma 13 år siden

BN - Tænkte nok jeg ville løbe ind i en bemærkning om at Dafoe viser mimik...og det gør han da, bare ikke i scener hvor JEG ønskede det, nemlig i kostume som Green Goblin. Jeg havde hellere set ham i det klassiske kostume, men det ville næppe ha' passet ind i filmens kontekst.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#22 BN 13 år siden

misuma (21) skrev:
det gør han da, bare ikke i scener hvor JEG ønskede det, nemlig i kostume som Green Goblin.


Okay, jeg kan forstå på dig, at det er tegneserierne der udgør kriteriet for en god Green Goblin-udgave. Sådan har jeg det ikke selv, men det skyldes nok, at superhelte-tegneserier aldrig rigtigt for alvor har interesseret mig - jeg har højst skimmet et par stykker af dem, da jeg var barn. Jeg er således ikke nogen kender af hverken 'Batman', 'Spider-Man', 'Superman' eller nogen som helst af alle de mange tegneserie-helte der findes.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#23 misuma 13 år siden

Gid det var mig BN. Mange års intens indoktrinering har gjort mig snæversynet, hehe.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#24 BN 13 år siden

#23:

;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#25 Kviesgaard 13 år siden

#23

Du er ikke den eneste. Jeg har selv frivilligt kurrumperet mit verdenssyn med först DC-superheltene, sidenhen Marvels Ditto.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#26 Shadow_Dude 13 år siden

Altså jeg tror at det bliver mega fedt med The Lizard som skurk men jeg synes på ingen måde at der er nok materiale i ham alene som skurk.. Man kunne måske mene at hvis de vil bringe en ny Spider-Man begyndelses historie så ville der måske være nok materiale i de to til sammen.. Men jeg tror bare aldrig at det ville fungere.. Peter Parker er nødt til at etablere sige ordentligt som spider-man inden at han begynder at få komplekser mod at skulle slås mod lizard.. Hvilket altid har været en meget vigtig del af lizards historie.. Så kunne man måske bringe en skurk mere ind i billedet men så frygter jeg bare endnu en spider-man 3 som jo fejlede totalt med alt for mange skurke og alt for lidt fokus på über skurken Venom.. De kunne måske springe meget let over begyndelses historien og så alligevel bringe to skurke ind i det.. så kunne det måske fungere.. men med marc webb som instruktør så tyder det bare på at de vil fokusere meget på begyndelsen og på peter parkers teenage liv.. hvilket sikkert også bliver super fedt(synes at han er en mega fed instruktør) men er Lizard så den rigtige skurk? Der skal virkelig et manuskript af dimensioner til at kunne redde denne her..
"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"
Gravatar

#27 misuma 13 år siden

Det er længe længe siden jeg har gravet mig ned i universet, men mindes svagt og måske forkert endda, en historie hvori Kravens kvinde søger hævn og bruger The Lizard imod Edderkoppen. Mener det var Todd Mcfarlane's streg, men kan ta' fejl.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#28 Sweetiebellefan 13 år siden

Jeg håber det bliver bedre end de andre tre.
Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.
Gravatar

#29 Mr. Chriss 13 år siden

Ja det kan jo kun blive bredere end 3´eren, håber jeg ...

Men syntes faktisk, at skurke valget tyder på det :)
Gravatar

#30 BN 13 år siden

Mr. Chriss (29) skrev:
Ja det kan jo kun blive bredere end 3´eren, håber jeg ...


Mener du dermed, at filmen skal være i endnu bredere bredformat?

;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: