For få dage siden blev det afsløret, at Rhys Ifans vil medvirke i den nye “Spider-Man” som skurk. Ifølge websitet The Wrap skulle det nu være sikkert, at Ifans skal spille rollen som Dr. Curt Connors – også kendt som skurken The Lizard.

I tegneserien forsøgte Curt Connors at regenerere sin amputerede arm ved hjælp af reptil-genetik, men endte i stedet som The Lizard.

I Sam Raimis “Spider-Man 2” og “Spider-Man 3” spillede Dylan Baker rollen som Connors, men man så ham dog aldrig udvikle sig til The Lizard.

Udover Rhys Ifans består rollelisten til den nye film indtil videre af Andrew Garfield som Spider-Man og Emma Stone som Gwen Stacy.

Klik her for at læse flere nyheder om “Spider-Man”.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#1 misuma 13 år siden

Med Lizard som skurk kan jeg personligt kun forestille mig en mere dyster tilgang til materialet. Jeg håber ihvertfald at det er retningen de vælger.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#2 Jach 13 år siden

#1 Håber jeg også, håber også Kingpin vil vise sit ansigt i den her og han er hvid denne gang, ikke racisme vil bare gerne have de laver det rigtigt, af samme grund kan jeg ikke lide Tobey udgaven hovedsageligt lignede han ikke den Peter Parker jeg læste om i flere år.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#3 filmz-loke76 13 år siden

øv bøv, havde håbet på Kraven the hunter og så en meget mørk affære
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#4 loki 13 år siden

The Lizard er nok en af mindst interessant personer - havde foretrukket den gamle version af Kraven eller Kingpin.
www.peakoil.dk
Gravatar

#5 misuma 13 år siden

Måske er der mere dybde at hente i Kraven og Kingpin, men som figur vil jeg faktisk gerne se en modbydelig, primitiv og stærk Lizard blive bragt til live.

Humans are boing :P
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#6 filmz-Sichlau 13 år siden

Lizard har flere rødder til Peter Parkers skoletid, så det er da en no-brainer - især efter at Rhys Ifans blev castet, da han ligner karakteren rimelig godt. Det er dog synd at Dylan Baker brugte to film på at opbygge karakteren uden at få brug for den. Lizard-karakteren er vel også en meget god pendent til Spiderman, der kan beherske sine kræfter i en langt større grad.
Gravatar

#7 filmz-gofferoffer 13 år siden

Sam Raimi må være bitter. Han arbejdede så hårdt for at få Dylan Banker som hovedskurk i Spider-Man 3 og 4, men det ville Sony ikke høre på. Nu får serien en reboot, og så bruger de alligevel The Lizard.

...
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#8 misuma 13 år siden

Jeg beklager, at jeg nu går off topic, men er jeg er den eneste som ikke brød mig om Green Goblin-kostumet i den første Spiderman? Jeg savnede virkelig at kunne se noget mimik fra den kære Dafoe.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#9 Lord Beef Jerky 13 år siden

The Lizard FTW!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#10 misuma 13 år siden

Hvilket stimulerende indlæg Jerky og hvis jeg må tilføje....The Lizard FTW!

:P
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?

Skriv ny kommentar: