En hjemsøgende Peter Plys har vakt opsigt online både inden for og uden for Danmarks grænser. Nu er der en enestående mulighed for at se den.

Hvis du er vokset op med Peter Plys, Jakob, Grisling og alle de andre dyr fra Hundredemeterskoven, vil du med garanti finde denne nyfortolkning af børneuniverset både frastødende og fascinerende. Barndomsminder forvrænges i “Winnie the Pooh: Blood and Honey”, som snart indtager de amerikanske biografer.

Nu er der så heldigvis godt nyt til danskerne: Grand Teatret i København laver en eksklusiv screening af filmen onsdag den 15. februar kl. 21.30. Har du fulgt filmen og hypen bag, så tilbyder biografen den eneste mulighed for at se den på det store lærred i Danmark.

Historien tager udgangspunkt i en fremtid, hvor Jakob er blevet ældre og har fået en forlovet, Mary. For at vise flere sider af sig selv vælger han at tage Mary med til Hundredemeterskoven for at introducere hende til sine gamle venner. Problemet er, at de søde dyr har udviklet sig til blodtørstige monstre, og da deres ven møder op for første gang i flere år, ser de ikke andet end deres næste måltid.

Læs også: “Ghostface er nådesløs i ny ‘Scream VI’-trailer”

Rettighederne til A.A. Milnes’ børneunivers har været i Disneys varetægt siden 1966, men de udløb januar 2022. Manuskriptforfatter og instruktør Rhys Frake-Wakefield har derfor haft frie rammer for at portrættere karaktererne, siden Peter Plys og hans venner nu er offentligt domæne. Dette er Frake-Wakefields debutfilm, som er produceret på et meget lavt budget. Forvent dig et dybt originalt take på dine barndomsvenner.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: