Ghostface er taget til New York City i “Scream VI”, og den maskerede morder holder ikke igen i filmens nye trailer.

En ny morder gemmer sig under masken i Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gilletts anden runde som “Scream”-instruktører.

Som den slidte maske afslører, og som Ghosface også selv siger i traileren, så er ikke han eller hun dog ikke ligesom de andre. Morderen virker stålsat, morderisk og usandsynligt agil i sit (skulle man tro) ellers ubekvemme outfit, og han er ikke for fin til at bruge en shotgun til at opnå sine mål.

“Scream” er dog trods alt en slasher-franchise, og 6’eren er ingen undtagelse, så morderen er bestemt heller ikke bange for at bruge sin kniv, når han jager søstrene Sam (Melissa Barrera) og Tara (Jenna Ortega) og tvillingerne Chad (Mason Gooding) og Mindy (Jasmin Savoy Brown), der har efterladt Woodsboro til fordel for storbyen New York City.

Læs også: “Kan du løse den? “Scream”-krydsord er udgivet i forbindelse med slasher-franchisens sjette kapitel”

Vennerne er dog ikke de eneste potentielle ofre for enden af Ghostfaces sigtekorn. Reporteren Gale Weathers (Courtney Cox) er endnu engang tilbage, mens traileren også genforener os med Kirby Reed (Hayden Panettiere), der ellers var formodet død efter “Scream 4”.

Blandt “Scream”-debutanterne kan vi glæde os til at se Dermot Mulroney (“My Best Friend’s Wedding”), Tony Revolori (“Spider-Man: Homecoming”), Jack Champion (“Avatar: The Way of Water”), Samara Weaving (“Ready or Not”) og selvfølgelig Roger L. Jackson, der endnu engang er tilbage som stemmen bag Ghostface.

Bettinelli-Olpin og Gillett har endnu engang slået sig sammen med forfatterduoen James Vanderbilt og Guy Busick, der også skrev sidste års 5’er.

“Scream VI” får premiere herhjemme den 30. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: