ny smallville serie / filmz.dk

“Smallville”-stjerne Tom Welling arbejder på en animeret fortsættelse af Superman-serien


Superman og Lex Luthor har for en gangs skyld slået sig sammen — denne gang med en plan om at bringe “Smallville”-universet tilbage.

Tom Welling og hans co-stjerne Michael Rosenbaum arbejder i øjeblikket på en fortsættelse til den populære DC-superhelte-serie. Det afslører han i en besked på videodelingsappen Cameo.

Selvom Wellings Superman gjorde et kort comeback i Arrow-Versets “Crisis on Infinite Earths”-event, skal vi dog ikke forvente at se ham tilbage i rollen — kun høre ham.

Den kommende fortsættelse vil nemlig blive en animeret serie, hvor Welling og Rosenbaum arbejder på at få så mange som muligt fra det originale cast tilbage i deres respektive roller.

“Smallville” var en succes blandt seerne og nåede at spille 10 sæsoner, der strakte sig fra 2001 til 2011. Derfor er der også noget passende ved, at vi her 10 år efter afslutningen på serien forhåbentlig snart kan se frem til et gensyn med karaktererne.

Læs også: “‘Superman & Lois’ bliver fornyet med en sæson 2”

Hvor og hvornår serien får premiere — og om den overhovedet får grønt lys — ved vi endnu ikke, men vi holder jer selvfølgelig opdateret.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Geekalot 2 måneder siden

Allison Mack skal de da nok ikke regne med de får med :D

Skriv ny kommentar: