Smølferne i ny 3D-film

Den kommende film om de populære smølfer vil ikke kun blive en blanding af live-action og CGI – som set med bl.a. “Alvin og de frække jordegern” – men vil også blive vist i 3D.

David Stem and David Weiss, der skrev de to “Shrek”-fortsættelser, har skrevet manuskriptet til “The Smurfs”, der instrueres af Colin Brady.

“Smølferne” så første gang dagens lys i 1958 i den kendte belgiske tegneserie af Peyo. I 1981 gav NBC de små blå karakterer deres egen animerede tv-serie, der spandt over 256 episoder og indbragte adskillige Emmy-priser.

“The Smurfs” forventes at smølfe i amerikanske biografer 17. december 2010.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 filmz-Megan Fox 12 år siden

Jeg hader de blå smølfer....de sort smølfer skal nok vinde en dag.....gamle smølf ....uff
Gravatar

#2 Outbound Sith 12 år siden

Skulle man nogensinde fyre op for en omgang fjolletobak, så skulle det da være lige før man går ind og ser en Smølfe-film i 3D! :)
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#3 ducktorwho 12 år siden

Det er da en pææææænt gammel nyhed?
Gravatar

#4 MikkelHJ 12 år siden

Puha, jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal forholde mig til det her. Tegneserierne og tegnefilmsserien var da gode, men min søsters insisteren på at spille samtlige cd'er i hendes samling af smølfehits i mit nærvær op gennem 90'erne har ærlig talt givet mig et noget anstrengt forhold til de små blå.

Nu er det selvfølgelig ikke smølfernes skyld, at nogle grådige mennesker i smølfebranchen, som for min skyld kan sutte djævlesmølf i helvede, følte at voksne, normalt tænkende mennesker skulle belemres med sådan en forsmølfet omgang smølf, der giver større kvalme end en nylagt smølf skrabet fra et offentligt smølf og anrettet med rosenkål og broccoli. Det er decideret væmmeligt, at disse cd-udgivelser er blevet genoptaget, og det er i hvert fald ikke de kunstneriske ambitioner, der presser sig på. Jeg håber virkelig, alle involverede skammer sig over at have smølfet smølferne i smølfen på den måde og sværtet deres gode smølf og rygte til. Næh, smølfernes musikalske karriere burde være stoppet med deres samarbejde med Johnny Reimar.

Ah, det var rart at få luft.
Don't you dare take Miles. You can take the children, but you leave me my monkey.

Skriv ny kommentar: