Ron Howard Solo A Star Wars Story / Filmz.dk

“Solo”-instruktør erkender: Lever ikke op til forventningerne


Ron Howard erkender, at “Solo” ikke lever op til de høje forventninger.

“Solo: A Star Wars Story” åbnede i USA med 83 millioner dollars – altså under halvdelen af de forventede 170 millioner dollars.

Dermed tegner billetsalget for historiens dyreste “Star Wars”-film ikke godt.

Alligevel er Ron Howard positiv midt i nederlaget.

For de 83 millioner dollars er nemlig ny personlig rekord for Howard.

Den tidligere rekord stod “Da Vinci mysteriet” for med 77 millioner dollars tilbage i 2006.

Ron Howard har tidligere udtalt, at det bliver publikums reaktion på “Solo”, der afgør, om vi får en sequel.

Det gør vi næppe.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 KE!Z 3 år siden

Hvorfor kommer der ikke en til? den var jo dyr fordi de skulle lave re-shoot på 70% af filmen. Hvis der er en karakter, der kunne laves en triologi på det er da netop Han Solo, også selv om første skud ikke var 100%.

Men nå det er sagt så tror jeg faktisk at publikum bliver mættet af starwar, det er for meget med en film om året hvis du spørger mig, så jeg tror bare de udvander markedet, og de ikke når de rekorder der normalt er i Starwars land. Marvel universet er trods alt mere varieret, selv om der også er mange film, men tror også deres succes er nedadgående efter den sidste infinity war. syntes godt jeg kan fornemme der er en superhelte træthed, menså længe Kina er med så er alt godt!!
Kingslayer.....
Gravatar

#2 spedisci 3 år siden

#1 Man kan sagtens være enig med dig i, at Star Wars-markedet bliver mættet af de mange film - det kan man se på salgstal og sentimentet på eks. Twitter.

Men hvad får dig til at tro, at superheltemarkedet er nedadgående? Din egen mavefornemmelse?

Marvels film bliver ved med at slå rekorder og/eller lægge sig i top 20 over mest indtjenende film nogensinde. Samtidig har en af de mest (positivt) omtalte emner i Q1 og Q2 2018 været Infinity War og Deadpool 2.

Det handler ikke om at et marked er ved at blive mættet af en bestemt genre - det handler om, at der bliver leveret solid underholdning og om det reelt giver mening at lave flere film. I Marvels univers giver det god mening at præsentere en del (ikke alle) figurer i deres egen film og samle dem af og til i større cross overs. Sådan er tegneserierne format og det har de virkelig lykkedes med at overføre til det store lærred.
Men giver det reelt mening at Han Solo eller Bobba Fett får deres egen film? Er de interessante nok sidekicks, til at de kan bære deres egen film? Jeg tvivler. Selv med en film om Obi Wan, vil det lugte for meget af Disney, der malker SW-franchisen.Ved MCU-film giver det stadig mening i en større kontekst. Der malkes, ja, men der er en mening med galskaben.
Gravatar

#3 Mejse 3 år siden

#1+2 tror for mit vedkommende, at starwars mætheden handler om, for det første at de droppede vinter udgivelsen, så vi fik 2 starwars film næsten oven i hinanden, og for det andet, at de har et enormt univers, men kun udforsker en lille bitte del af det, det virker bare uinteressant.

og har svært ved at se superhelte mæthed være en ting, ud over fra dem som var mættet for 20 film siden :P
Gravatar

#4 KE!Z 3 år siden

#3 er super enig der udforskes alt for lidt i det nye og alt for maget gammelt på nye flasker.

2# Mave fornemmelse??, måske jeg har bare svært ved at se hvordan de kommer rigtigt videre til nye højder efter Infinity2, men det kan bare være mig. men i modsætning til starwars skal de ikke opfinde en skid de skal bare hive en ny helt/skurk op og så er der nyt. min forventning er bare at fansene vil have mere, og infinity filmene er alt hvad man kunne håbe på, og virkelig godt udført. men er det nok?? SW skuffer jo kun fordi fansene ikke er tilfredse!!
Kingslayer.....
Gravatar

#5 Mejse 3 år siden

#4 ahh jeg personligt misforstod din sidste infinity war, er enig i at de skal udvikle sig hvis succeen skal fortsætte efter infinity war 2, tror sagtens de kan undgå superhelte mætning, så længe de udvikler sig, tror også sagtens star wars kan komme tilbage endnu stærkere, hvis de udvikler sig, i stedet for bare at vade rundt i det samme, men mulighederne er der jo for at "tage chancer" og der har marvel delen af disney bare gjort det bedre end star wars delen, men helt enig i at der skal viderudvikles, nye helte, nye skurke, nye omstændigheder, ellers kommer der nok træthed.
Gravatar

#6 spedisci 3 år siden

KE!Z (4) skrev:
#3 er super enig der udforskes alt for lidt i det nye og alt for maget gammelt på nye flasker.

2# Mave fornemmelse??, måske jeg har bare svært ved at se hvordan de kommer rigtigt videre til nye højder efter Infinity2, men det kan bare være mig. men i modsætning til starwars skal de ikke opfinde en skid de skal bare hive en ny helt/skurk op og så er der nyt. min forventning er bare at fansene vil have mere, og infinity filmene er alt hvad man kunne håbe på, og virkelig godt udført. men er det nok?? SW skuffer jo kun fordi fansene ikke er tilfredse!!


Ja. Du mener at publikum er mættet af superheltefilm, men de fleste trendanalyser viser det modsatte. Så må det da være mavefornemmelse, der spiller ind.
MCU skal da i den grad opfinde en masse nyt. De kan ikke direkte overføre plot, skurke og helte 1:1 fra tegneserierne. Tegneserierne har en helt sindssygt kringlet kontinuitet, er blevet nulstillet adskillige gange og mange figurer ville fremstå ufrivilligt komiske hvis de blev overført direkte fra deres tegnede forlæg. MCU's film er en succes bl.a. fordi de balancerer perfekt mellem fan pleasing og samtidig er deres egen historie.
Der er ikke specielt meget nyt i de nye SW film. Den nye triologi følger nærmest slavisk rammerne fra den første triologi. Og at lave origin stories af favoritkarakterne er ikke specielt innovativt i sig selv.

Så vidt jeg forstår, så mener du, at superheltefilm er ved at ramme et mæthedsniveau, bl.a. fordi du tvivler på om eks. Infinity War "er nok". (dette tvivler jeg ekstremt meget på, hvis man ser på salgstal, anmeldelser, sentiment osv.), men SW's beviselige nedtur (igen, salgstal, sentiment osv.) alene skyldes at fans ikke er tilfredse. Tjah. Måske, måske ikke. MCU formår at forny og variere skabelonen, SW bruger den samme skabelon og Chewie i alle film.

Skriv ny kommentar: