Sony Pictures mister tillid fra aktionærerne efter MCU-exit til Spider-Man.

Det ligner en klar sammenhæng. Efter det kom frem, at Sony ikke længere vil udlåne selskabets Spider-Man-rettigheder til Marvel Studios, så faldt aktierne hos Sony Corporation.

Er der en sammenhæng i det sammenfald, så kan det tilskynde Sony til at genåbne forhandlingerne.

Således siger insider-kilder tæt på forløbet, at der aktuelt ikke forhandles om en ny Spider-Man-aftale, men at det ikke er udelukket, at det igen kan komme til at ske – læs om det her.

Disney har i forhandlingerne krævet en større del af indtægterne fra “Spider-Man”-filmene, hvis selskabet også skal producere “Spider-Man 3” for Sony.

Det udspil har hidtil været uspiseligt for Sony, men det er et større aktiefald sandsynligvis også.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 4 år siden

Ja og hvis man går 1/2 år tilbage ligger kursen endnu dårligere. Det går op og det går ned på den korte bane når der kommer nyheder, men som regel retter det sig. Og en nyhed om at Sony skulle afgive 50% af overskuddet(Hvis det altså var det Disney smed på bordet) ville have været endnu mere uspiseligt for aktionærerne, og så ville kursen sikkert være faldet yderligere.
Gravatar

#2 HighFlyer15 4 år siden

Som en person poster længere nede, så er det fald zoomet VILDT meget ind. Sony har haft masser med stigning, et fald, og så en stigning igen i August og så et lille mini fald nu her.
https://twitter.com/murcat410/status/1164595288440...

Skriv ny kommentar: