“Men in Black: International” blev på ingen måde et stort sommerhit i biograferne – nu er Sony-chef klar med en forklaring.

Med et stort blockbuster-budget på 110 millioner dollars og med Marvel-stjernerne Tessa Thompson og Chris Hemsworth i hovedrollerne forventede Sony-ledelsen et sikkert sommerhit.

Men “Men in Black: International” har kun solgt biograf-billetter for 247 millioner dollars, hvilket er skuffende.

Til sammenligning solgte “Men in Black 3” billetter for 624 millioner dollars.

Sony-chef Tom Rothman erkender det sløje resultat:

”Det var med sikkerhed ikke den genstart, vi håbede på, det ville blive,” siger Rothman til Business Insider.

Efter premieren på “Men in Black 4” kom der insider-historier frem om problemer på optagelserne imellem instruktør F. Gary Gray og producer Walter Parkes, der dagligt ændrede manuskriptet.

De problemer kan være en del af forklaringen, erkender Sony-chefen:

”Sandheden er, at publikum virkelig godt kunne lide filmen, og castet var fremragende, Tessa (Thompson) og Chris (Hemsworth) var fantastiske og gjorde et imponerende stykke arbejde, men hvis vi lavede en fejl, så var det nok, at der ikke var en stærk nok idé i historien.”

Sony havde da oprindeligt også en anden Plan A for “MIB”-franchisen – læs om det her.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 OliverDK 1 år siden

Til tider tænker jeg disse chefer siger et, men tænker noget andet. For MIB fungerede efter min mening pga. samspillet mellem Tommy Lee Jones og Will Smith. Historien i sig selv var jo ofte plat og sekundær, men komikken holdt hele vejen pga det umagen makkerpar og det var det folk kom for.

Jeg kan ikke forstå det er så svær en analyse og derfor tænker jeg de ved det vel godt, men de vil bare ikke sige det.

Alternativt er jeg bare en uvidende idiot ;)
Gravatar

#2 Johnny42 1 år siden

#1 Ja enig, muligvis kunne det godt virke med Chris Hemsworth og Tessa Thomsen, men der var intet i traileren der overbeviste mig om at det ville, og derfor droppede jeg den.
Gravatar

#3 Star Trek fever 1 år siden

Mistede alt for den film da Tessa Thomsen begyndte med hende WOKE pjat. Hun mener seriøst at franchisen burde hedde "persons in black" eller "humans in black". Fordi "men in black" er jo sådan noget ulækkert maskulint noget.
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#4 HighFlyer15 1 år siden

"Sandheden er, at publikum virkelig godt kunne lide filmen"
Blablabla
Sjovt at publikum ikke tog ind og så den i så fald :|
Gravatar

#5 Mejse 1 år siden

#4 de to ting har jo ikke nødvendigvis noget med hinanden at gøre :)

Men ja altså thomson og hemsworth, fungere som makkerpar lige så godt som, smith og jones gjorde, men dynamikken som med smith og jones var gammel/rutineret og nybegynder, fungeret bedre end den nyt supertalent og afdanket superstjerne vi ser i den nye....plus historien er svagere, men tænker hans pointe mest af alt er at hele ideen til en ny film, bare ikke helt var der :)
Gravatar

#6 Fc-Sonny 1 år siden

Citat:
”Sandheden er, at publikum virkelig godt kunne lide filmen, og castet var fremragende, Tessa (Thompson) og Chris (Hemsworth) var fantastiske og gjorde et imponerende stykke arbejde, men hvis vi lavede en fejl, så var det nok, at der ikke var en stærk nok idé i historien.”

Bullshit. Det kunne folk ikke vide før de havde set filmen, så det er jo nok ikke derfor. Folk ville se Will Smith og Tommy Lee Jones og da de ikke var med blev de væk. Det kan selv et lille barn da regne ud.

Skriv ny kommentar: