F. Gary Gray ønskede flere gange at forlade sit job som instruktør på “Men in Black: International” på grund af uenigheder.

Det har tilsyneladende været en ret problematisk proces at lave “Men in Black: International”.

For det første var det oprindeligt planen, at filmen skulle have været en crossover med “21 Jump Street” – læs om de planer her.

Derudover var der store uenigheder mellem veteran-produceren Walter Parkes, der var med til at lave den første “Men in Black” og instruktøren F. Gary Gray, der tidligere har stået bag “Straight Outta Compton” og “Fast & Furious 8”.

Ifølge The Hollywood Reporter, var de blandt andet uenige omkring manuskriptet, der i tidligere udkast beskrives som mere distrigt. Sci-fi-historien skulle således forbindes med den nuværende debat omkring flygtninge.

Parkes lavede løbende store ændringer i manuskriptet og fjernede de mere dristige elementer. Skuespillerne fik dagligt nye sider til manuskriptet, hvilket skabte forvirring.

Mere end en gang tog produceren også over for Gray, der flere gange forsøgte at forlade jobbet, men Sony overtalte ham til at blive.

Til sidst blev to versioner af “Men in Black: International” testet, hvor Grays version blev fravalgt til fordel for versionen, som var blevet lavet af Parkes, der desuden havde final cut på filmen.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Mejse 1 år siden

Parkes burde nok have sat sig selv ind som instruktør fra start af, hvis det var det han ville være :P

ej men hvis version der var bedst skal jeg ikke kunne udtale mig om, men en ting er sikkert, en film er aldrig blevet bedre af den salgs infighting på produktionen :(

Skriv ny kommentar: