Sony lancerer streamingtjeneste i 4K Ultra HD


Endnu en streaming-tjeneste kommer nu til verden. Det er Sony Pictures, der nu gør det muligt at streame selskabets titler. Og det i 4K Ultra HD-kvalitet.

Se også: Napster-skaber vil tilbyde film til hjemmebiografen på premieredagen

Tjenesten med navnet Ultra kommer til at indeholde nyere titler som “Concussion”, “The Night Before” og “The Walk” samt ældre titler som “Tiger på spring, drage i skjul” og “Ghostbusters” med priser fra omkring 30 dollars, skriver The Hollywood Reporter.

I første omgang bliver tjenesten kun udbudt i USA fra d. 4. april, og det kræver et Sony 4K Ultra HD TV med Android.

Kunder, der allerede ejer Sony-titler i HD kan igennem tjenesten opgradere dem til 4K Ultra HD for et mindre beløb.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Mads47 5 år siden

Skal vi til at have flere streaming tjenester...så indholdet på de andre kan blive endnu mere tyndt. Der er ikke noget at sige til at tjenester som popcorn time blev så stort.
Gravatar

#2 Nagash 5 år siden

Men hvad bliver bitraten? Og skal vi igen spises af med DD+?
Gravatar

#3 Geekalot 5 år siden

Hvis det kun er Sonys egne film de vil køre på den tjeneste, anser jeg det allerede som dødt. Så mange gode film har de heller ikke kommet ud med. Skal man konkurrere med Netflix skal de have et bredt udvalg til en god pris.
Gravatar

#4 Nagash 5 år siden

#3 - Hald da op. Du kan da se de to Amazing Spider-Man ;)
Gravatar

#5 Mauipigen 5 år siden

Ud fra Newz's beskrivelse lader det ikke til at være en flat-rate streaming tjeneste, men en betal-pr-film streaming tjeneste... og så er det nok begrænset hvad den får af succes.
Gravatar

#6 X&O 5 år siden

Kunder, der allerede ejer Sony-titler i HD kan igennem tjenesten opgradere dem til 4K Ultra HD for et mindre beløb.


Det her er tilgengæld en god idé. Man føler sig en anelse røvrendt, når man både har købt samme film på VHS, DVD og Blu-Ray.
Gravatar

#7 Nagash 5 år siden

#6 - Glæd dig nu ikke for tidlig. Eftersom de intet har nævnt om bitrate, så frygter jeg lidt, at det bliver meget lig de 15Mbit på Netflix når de streamer UHD. Og en blu-ray er stadig flottere end UHD på Netflix, plus lyden er lossless på BD. Så du kommer reelt til at betale "et mindre beløb" for en nedgradering. Lyder fedt, ikke?

Skriv ny kommentar: