Da ”21 Jump Street” blev en succes tilbage i 2012, blev en fortsættelse hurtigt annonceret. Den udkom tidligere dette år, men instruktørene Phil Lord og Chris Miller virkede denne gang mere usikre, da pressen spurgte om en tredje film.

Se også: Video: Jonah Hill og co. inviterer bagom optagelserne på “22 Jump Street”.

Intet mindre en tyve forskellige, potentielle fortsættelser blev da også teaset under rulleteksterne til ”22 Jump Street”, og mange regnede med, at dette betød, vi ikke skulle forvente flere eventyr med Jenko og Schmidt. Men nu kan Deadline rapportere, at Sony rent faktisk har valgt at rykke fremad med en tredje film i den populære actionkomedie franchise.

Lord og Miller vil overse et manuskript, der skal skrives af Rodney Rothman, som også lagde pen til “22 Jump Street”. Filmen vil desuden blive produceret af de to herrer i samarbejde med skuespillere Jonah Hill og Channing Tatum, der højst sandsynligt vender tilbage i deres roller.

Om Phil Lord og Chris Miller også vil vende tilbage i instruktørstolene, er endnu usikkert. Lord og Miller har dog ret travlt for tiden, da de producerer to serier samt fortsættelsen til deres egen ”LEGO Filmen: Et klodset eventyr”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Aggeri 8 år siden

2'eren var det værste bras jeg har set i længe og jeg er stadig irriteret over at jeg ikke forlod biografen en time før tid.
Gravatar

#2 TheMictrix 8 år siden

2'eren var da max grineren, ser frem til 3'eren
Gravatar

#3 Nicki52 8 år siden

Så flytter de lidt længere ned ad gaden
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: