Vinter-sæsonens store positive overraskelse har utvivlsomt været “Jumanji: Welcome to the Jungle”, der nærmer sig 800 millioner dollars i globalt billetsalg. Derfor planlægger Sony nu en “Jumanji 3”, der igen skal konkurrere imod “Star Wars”.

Se også: Kinas biografer dropper “The Last Jedi”

Det er Wall Street Journal, der skriver, at Sony håber, at de kan have en tredje film i franchisen klar til julen 2019. Intet er dog endnu officielt.

Denne jul har “Jumanji 2” med titlen “Welcome to the Jungle” taget konkurrencen op mod “The Last Jedi”, der blev pillet af plakaten i Kina efter mindre end to uger.

Det skete, fordi kineserne hellere ville gøre plads til “Welcome to the Jungle”. Det er dén stærke modtagelse, som Sony ønsker at kopiere med en “Jumanji 3”, der altså efter planen skal åbne op mod “Star Wars: Episode IX” i 2019.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Gorman 1 år siden

Tja jeg spåede i en tidligere tråd, at filmen ikke blev en succes.... må så hudløst ærligt erkende at jeg tog grundigt fejl :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Geekalot 1 år siden

Nu ikke en jeg gad bruge penge i biffen på at se.
Gravatar

#3 Mejse 1 år siden

#1 tja sker for alle, tror ikke mange havde forudset så stor en succes :)

#2 godt mange andre gad ;)
Gravatar

#4 BlackJesus 1 år siden

jep en overraskende god efterfølger
Gravatar

#5 Snipp 1 år siden

Whaat hvordan kan de lave en efterfølger til det her. Kan de ikke bare komme med noget originalt i stedet for.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#6 Mejse 1 år siden

#5 originalt ? alt er jo lavet, originalitet eksisterer ikke mere, og så vil jeg da hellere have en god efterfølger end en dårlig ny film :) de laver en efterfølger fordi denne her har tjent nok til at finansiere en masse af dine "originale" film, så når efterfølgere nu engang er dem der tjener pengene, giver det jo mening :)
Gravatar

#7 Snipp 1 år siden

#6 That didn't make any sense to me.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#8 Mejse 1 år siden

#7 jeg forklare det lige engang til :) 10 ud af 10 film der tjente mest sidste år, er ikke originale, det er den indtjening, der gør at der kan blive lavet "originale" film, så hvis de stoppede med at lave fortsættelse, og den slags, som jo tydeligvis er det folk vil have, ville den samme indtjening ikke ske, og vupti dupti endnu mindre originale film :)

men hvor mange originale film så du selv i biografen sidste år ?
Gravatar

#9 Snipp 1 år siden

#8 Ja okay hvis du ser på at fortsættelser til en film ikke er originale, så ja, så tror jeg ikke så nogle originale. Du har ret i at dem der tjener godt giver adgang til originale film, men det er bare som om at de i stedet laver fortsættelser/reboots i stedet for at tænke originalt. Men altså jeg har intet imod fortsættelser.

Jeg så John Wick 2, Pirates 5, Bladerunner 2049, Thor: Ragnarok, Logan, GOTG: vol 2, Star Wars TLJ, Kingsman: Golden circle - lige dem jeg kan huske i hovedet.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#10 Mejse 1 år siden

#9 tja altså orginal, er jo noget som ikke er en efterligning, eller fortsættelse af andet, men ja der er mange fortsættelser, men der er jo altså masser og masser af film der ikke er :)

Skriv ny kommentar: