Sony Screen Gems har officielt påbegyndt arbejdet på efterfølgeren til gyseren “Quarantine”, den amerikanske og meget direkte genindspilning af den spanske horrorfilm “[REC]”.

“Quarantine 2” vil dog få en original historie og vil ikke have forbindelse til den kommende “[REC] 2”, som for tiden er ved at blive filmet i Spanien, hvor den vil få premiere senere i år.

Filmen fra sidste år omhandlede en tv-dokumentar om en gruppe brandmænd, der ender grueligt galt, da den unge reporter og kameramanden indespærres i en bygning, hvor et grusomt mareridt udspiller sig.

Genindspilningen “Quarantine” nåede at omsætte for $41 mio. på verdensplan med et budget på $12 mio.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Kruse 14 år siden

Spændende at se hvordan det vil gå, når de nu skal stå på egne ben, og ikke har den spanske film at læne sig op af. Og spændende at se hvordan den vil være overfor den spanske efterfølger.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#2 Minetti 14 år siden

Synes nu ikke godt om Quarantine 1. Det er en direkte kopi af REC, som forresten er en rigtig godt horror/zombie film. Hvorfor lave en fuldstændig direkte kopi af en vellykket film? Den eneste forskel var de dårlige amerikanske skuespiller. Tror ikke meget på at det bliver bedre med end 2'er. Glæder mig i modsætningen til dette, til den rigtige 2'er
Gravatar

#3 kasper0204 14 år siden

#1 Fik helt samme tanker :o)
Gravatar

#4 Dragon_Claw 14 år siden

Den klamme unge trænger fandmé til at blive vasket...
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#5 Eat this 14 år siden

Den første var så dååååååårlig og keeeedlig.

Ha ha ja og så slutscenen på filmen var både i traileren og på coveret, gud ved om det her billede er slutscenen på nr. 2

Skriv ny kommentar: